De érted! Ez minket miért érdekel? Kapjuk a szolgáltatást, használjuk, fizetünk. Szted hol nem szrom le hogy mennyi előfizető van? Nem azért fizetek hogy hallgassam a rinyálásukat hogy de a p2p miatt meg a rendszer miatt stb. Én nem ezért fizetek.
És ha most lenyelem a korlátot stb, akkor is kilóg a lóláb:
Ha korlátozzák a torrentet akkor elvárom hogy a rohadt pingek lent legyenek a békka segge alatt de mivel szerződésben ilyet nem garantálnak legalább a rohadt oldalakat tegye már be az arcomba azonnal ha már 20mbitem van.. De nem...
Nem igazán értem a rendszert. Azzal künnyű pedálozni valóban hogy a digi mert ott gyors. Persze könnyű mert kevesen vannak náluk, egyszerű nekik kiszolgálni. De bakker! Ha kevés emberre adott rendszert fejleszteni megéri akkor a többszörösének miért nem? Azok nem fizetnek annyit vagy mi? Ha nekem van 100 ember és ki tudom szolgálni annyiból amennyit fizetnek (korlátozás meg miegymás nélkül) akkor 10000-et miért ne lehetne ugyanolyan minőségben!? Annak idején jó ideig a upc-nél nem volt semmilyen korlát és mégis ment minden szépen. Most miért nem?