senki nem használja legális tartalmak letöltésére a torrentet mint technológiát vagy protokolt, ez teljesen egyértelmű
lehet itt pedálozni azzal hogy linux disztrók meg miegymás torrenten is elérhető... de most őszintén, 100 torrentezőből 99,5 warezra használja
a warezftpvel kapcsolatban igazad van, de van egy hatalmas nagy különbség a warezftp és a torrent között... igen, igen, az ingyenesség
a magyar ember nem fog fizetni ftp accot ha torrenten ugyanaz fent van ingyen
nagyságrendekkel többen használnak torrentet warezre mint ftp -t
tény hogy a upc az adatforgalom miatt korlátozza a torrentet, és nem amiatt, mert azon illegális adatok vándorolnak... de könyörgöm, a kettő teljes mértékben összefügg, mondhatni puszipajtások... azért van rajta nagy adatforgalom, mert illegális tartalmak érhetők el a segítségével, ezért mindenki használja
az internetezés nem osztható két részre ilyen egyértelműen, hogy weboldal nézegetés és letöltés... mi van a különböző stream szolgáltatásokkal, a legális web letöltésekkel, a nagy fájlok hálózaton (interneten) történő mozgatásával (csomó embernek azért kell széles(ebb) sáv, hogy a munkahelyi belső hálót gyorsabban érje el, és gyorsabban tudjon fájlokat mozgatni a két rendszer között), és még sorolhatnám
én is meglepődtem, de aktívan torrentet az előfizetők tényleg csak kis hányada használ... ezzel fordítottan arányos az az adatforgalom amit generálnak... én vmilyen szinten megértem a UPC -t hogy korlátozza a p2p -t