-
Na szépjónapot mindenkinek!
Hol is kezdjem, talán az elején.
Bemegyek, elmondom mit szeretnék, (azért mégegyszer rákérdeztem, hogy akkor megszűnik a hűségem ugye, a válasz igen volt) aztánelkezd klikkelgetni vagy fél óráig, közben mondom megkérdem, hogy ha én esetleg 1 hét után szeretném felmondani, mert mégsem vagyok megelégedve a szolgáltatással, akkor nekem mennyit kell fizetni, 1 heti használatért, (ezt csak azrté hogy nem kell-e kifizetni az egész havit, holott csak 1 hétig használtam a goldot) DE még mielőtt végig mondhattam volna, közbevág a pofátlan, beképzet nyugdíjas köcsög, hogy hát de ez nem ígyí működik uram, blabla, idézem: " Annak, hogy Ön feljebb vált és ezzel megszűnik a hűsége, ennek, nyoma van, hogy önnek hűsége volt. " Jó mondom, de nekem megszűnik a kötelezettségem. Mondja, igen, de nyoma van, majdnem mondtam hogy ki a faszt érdekel, nincs hűségem, onnantól azt csinálok amit én akarok! Kit érdekel hogy nyoma van? (Ezt véleméynem szerint azért mondta, hogy had ne csináljak már ilyen, nem tetszett neki biztos, hogy én lehet 1 hét múltán fel aakrm mondani) Aztán elkezdi mesélni az internetet, hogy min is alapul, na akkor majdnem akkorát röhögtem hogy az egész iroda engem nézett volna, el !!!akarta!!! kiemelném, csak akarta magyarázna, hogy miből is áll ez a "hálózat" hát ez hülye mondom. Mondom neki azért váltok feljebb, mert nagyon lassú, weboldalakat egy évszázad mire esténként betölti (ami persze nem hazugság) és ezért próbálkozok a gold-al. Ismát elkezd mesélni, a DIGIRről, én csak néztem hogy jön ide a digi. Meséli, hogy hát nekik digijük volt, mivel a fia informatikus, és mesélte a fia neki, hogy a diginél a 20/10-es !!!tv!!! az internet nemtom mióta tv :D:D:D:D és hogy nagyon lehúzza a gépet, egyszerűen nem is tudott mit csinálni rajta, de a chellon-ál meg a 10megás net tökéletes, és gyors! Mondani akartam már neki, jöjjön már el hölgyem nézze meg mennyire gyors, 2x nyugdíjba megy, mire betölt egy oldalt xD nade ráhagytam, a baromságait. Mondja, hogy nade uram, nem a chello-ra vall, hogy lassú, soha nem is volt rá jellemző. Mondom neki, így van, 5-6 éve vagyok a chelonál, valóban nem ez volt rá a jellemző, de mostmár nagyon is jellemző rá. (Amugy nemtom honnan jött neki elő a digis téma, de jól sejtette hogy arra váltok :D ) De ekkora marhaságot, hogy a digi lehúzza a gépet, nem akartam mondani neki, de CÉLOZTAM rá, hogy akkor jó szar gépe lehet a fiának már elnézést, hogy egy internet így lehúzza a gépét :D:D:D:D a chello meg nem mi?:D Persze hogy belém akarta magyarázni, hogy már igenis a chello oh my good :D:D de amikor mesélte a hálózatos dolgot, hogy az inetrnet egy közösségi hálózat, meg beszélt az minden marhgaságot, majdnem megkérdeztem, tisztában van vele, miről beszél? :D:D:D:D:D Aztem az agyam eldobom. Mondja a végén, hogy természetesen ha 1 hónap alatt is úgy döntök, mert hozzátette, hogy 1 hét alatt nem lehet letesztelni, hogy valóban rossza gold is, akkor 1 hónap után lemondom és annyi.. azt.. már holnap megyek :D:D:D
Szal a lényeg, hogy ügyfsz-os aki marhaságokat beszél.. ilyet még nem láttam, a fia meg váltson szakmát xD méghogy lehőza a gépet pfff a letöltésnél is a vinyót terheli meg mert iszonyat gyorsan jönnek az adatok, de a gépet magát.. :D:D azóta is röhögök a nőn..