qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • DJ RX7
    Sziasztok! Lehet kicsit off topik lesz, de nem nagyon tudok máshová írni.
    Szóval, az internetszolgáltatóm a Naracom. Ugyebár nemrég költöztünk ide, és ezt a szolgáltatót választottuk. (családi övezet, 5 mbit/s-est, antennán vagy min keresztül jön :D) Az elején még jó is volt és működött rendesen jött a megfelelő sebességgel. De kb. ez így volt egy hétig. Mostanára már annyira szar lett, hogy alig-alig jön. A letöltésem 50kb/s között ugrál de van amikor 20 alá is megy. Namármost ez nem igazán fer, mert ez egy nagy átbaszás. Ha a szerződésbe leírták, hogy 5 mbit-el fog jönni akkor nekem jöjjön 5 mbit-el mert én nem modem-es sebességért fizettem ki.
    Lehet, hogy a borús idő miatt ilyen rossz a vétel? Utóbbi időben kicsit rossz idő volt, de semmi esőzés, semmi vihar csak felhők. Ez a szolgáltató helyi és itt van a városunkban a hely ahonnan küldik mindenkinek a jelet.
    Szóval a kérdésem az lenne, hogy le lehet mondani a szerződést azzal érvelve, hogy "átverés az egész nem 5 mbit-et adnak hanem egy modem betárcsázós modem sebességét." 1 éves a szerződés, de én 1 évig nem akarok-e sebesség mellett élni. Általában este 12 után szokott menni a megírt sebességgel, de néha még gyorsabban is, de hát kinek van még ereje este 12 óra után gép előtt ülni.
    Köszi előre is és sry még egyszer az offért.