Barnus#14467
"Nekem sz Extreme-ről a Silverre váltás (lejárt hűségnyilatkozattal)"
A kulcsszó a zárójelben van. Lejárt hűségnyilatkozattal nincs semmiféle kötelezettséged, arra váltasz amire akarsz, akár a legkisebb netre is visszamehetsz. Extreme-ről silverre akkor nem válthatsz, ha még a hüségnyilatkozatod nem járt le. Merthogy a chellonál minden, a jelenleginél olcsóbb csomag lefele váltásnak minősül, amit nem tehetsz meg hüségidőn belül csak akkor ha kifizeted a fennmaradó honapok akciós havidijából adódó különbségeket.
Tehát nem sávsélesség, hanem ár szerint van lefele v. felfele váltás.
Eredetileg engem sem engedtek volna Silverre. Viszont Goldot meg nem akartam fizetni, mert egyszerüen nem ér még ujabb +2k-t az a +10mbit, hisz 10mbiten is gyorsan lejön minden, és a 10 mbites nettel is bőven az ember havi 250giga fölé menne, ha folyamatosan töltene, tehát a 20mbitet ugyse tudnám kihasználni.
A recept nálam a köv volt:
-Felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy extreme csomagom van, szeretnék Goldra váltani.
-váltás megtörtént negyedórán belül
-kis idő múlva felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy nem vagyok megelégedve a gold sebességével, akadozik a net, nem éri el a max sebességet, igy szeretnék az eredeti csomagra visszaváltani, hisz alig 10 perce váltottam, nem irtam még alá semmit, stb.
-az ügyfélszolgálatos nagyon készséges volt, mondta, hogy terméeszetesen visszaválthatok, de "SAJNOS" az extreme csomag már kifutó csomag, igy arra nem tudok visszaváltani, igy a Silver csomagba tud csak visszatenni engem.
Igy kerül most 400Ft-al kevesebbe a netem(7900 helyett 7500) és lett 1Mbit helyett 2Mbit uploadom érvényes hüségnyilatkozattal:P