qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Szabi DEMON
    Sziasztok. Próbáltam visszakeresni, de nem nagyon tudtam mit is keressek, így ha volt már ilyen kérdés akkor előre elnézést.
    A problémám a következő. Szeptembertől T-Home dupla csomagom van amit nem nagyon akartam (T-t) de gyors utánna nézés után nem találtam mást (nagyon gyorsan kellett a net), és ez viszont baromira szar. Rengeteg baj van vele és mocskos drága, ráadásul telefonra nincs is szükségem. (Sajnos csak netet nem voltak hajlandóak kötni) Na most mivel szülői házban chellonk van és azzal tök jól megvagyok azt szerettem volna de a upc honlapja szerint ide nem elérhető. Mivel most jöttek ezek az új csomagok és a T csődöt mondott a szememben újra felvetődött hogy váltok (persze a hűség lejárta után). Tehát Bp 12. kerületről van szó. A upc honlapján a kiválasztott csomag után a helynél sajnos nem választható a mi címünk. 14 szám kellene és az utcában csak a 13ba mennék. (a távolság körülbelül 20m keresztben). A kérdés pedig az hogy ez esetben én nem tehetek semmit hogy legyen nekem chello-m? Vagy mi a teendő? Előre is kösz.