UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja warezolnék, de mi ebben az extra?
amúgy meg ez hülyeség amit írsz, de ez csak ilyen magyarázkodás, sztem te se gondolod komolyan. Vagy te ezt halálosan öszintén mondod azért fizetnél duplannyit, hoghya épp 3dolog megy egyszerre akkor nehogy legyen vmi kis belassulás? AMúgy net/tv max 1-2mbit de akkor az már igen jó minõségû tv én iylet még enm is láttam, windows update meg nemhiszem létezik olyan ember akinek annyira rohadt sürgõs lenne, hogy nem tud vele várni, de update amugy sem szokott oylan gyakran lenni jelentõs méretben, és be lehet állítani hogy akkor töltse le amikor engedélyezed, netlimitert is lehet használni stb...
Tehát ha 1mbit elmegy tvzésre, akkor még mindig marad 4mbited amivel max 1óra alatt lejön bármilyen demó, de más se nagyon tart tovább... Vagy mondj egy olyan dolgot ami nagyon sürgõs leeht vkinek hogy nem tud várni, és olyan méretû hogy lényeges különbség van idõben 5 és 20mbit között.
Ja és tegyük hozzá ha épp vmi adást nézel, akkor annyira nagyon nem lehet sürgõs az a letöltés😊

De nyílván, a korlátot sem azért rejtik el (mert nincs sehol feltüntetve, sõt az ellentetjét hazudják) mert senkit se zavar, mert senkinek sem a mennyiségen van a hangsúly.

Mighty
Aha! Szóval warezolnál? 😊

Akkor máshogy fogalmazok: miközben nézed/hallgatod a kedvenc net-tv/net-rádió adást, megy közben a windows update, és töltesz le valami demot, elõzetest, akármit, akkor azt gyorsan teheted meg. Mint mondtam, nem a mennyiségen van a hangsúly.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hát igen, ez mindenképp tudatos félreveztés, ha van korlát, ráadsául ha megnézed a részleteket ott sincs sehol megemlítve, hogy bármiylen korlátozás lenne rajta. Aztán, ha már megrendelted onnantól kezdve egy évig kötelezõ fizetni nekik.

20mbit-rõl: Megnézném melyik oldalról (mutass ilyet) töltesz 2,5Mbyte/sec-el, fõleg ahol jelentõs méretû fájlok vannak, mert ugye kis fájloknál nem igazán van értelme.
De ha elvétve talán létezik is ilyen, biztos vagyok benne, hogy aki a 20mbites csomagot választja, nem azért teszi, hogy de jó igy ha találok olyan oldalt ami birja, nem 20 hanem 4perc alatt emgvan egy film.
Mighty
Érdekes az az oldal... A mérvadó az ÁSZF (mostanában nem olvastam, de nem hinném, hogy változás lett volna ilyen tekintetben), de ez akkor is kapitális baki vagy tudatos félrevezetés.

Mi értelme a 20 MBit-nek? Az, hogy ha valamit le akarsz tölteni és az adott oldal bírja is, akkor gyorsan lejön. A hangsúly nem azon van, hogy minél többet, hanem minél gyorsabban.

Már ne is haragudj, de mint írtam mi értelme 20mbit-nek, ha korlátozva van? Ennyit lazán le lehet tölteni 5mbit-tel is...
Másik meg, hogy akkor mi az a "havi adatforgalom: nincs"
Talán el kéne olvasni amit írok és utána válaszolni, nem gondolod?
bertino
asszed trékomnál és ADSL szolgáltatóknál jobb a helyzet ?
tesznek rájuk magasról, nem tudnak sosem azonnal intézkedni de UPC még mindig gyorsabb, mint a t-com...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Már ne is haragudj, én nem védeni szeretném az amúgy is pocsék minõséget produkáló csellót, de ha Neked napi 8 gigabájt nem elég akkor valóban más szolgáltatót kell keresned..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez a korlát melyiknél van?

http://www.chello.hu/El_fizetes/Internet_a_chellotol/Rendeles_el_tt/A_megfelel__el_fizetes/
Itt mindegyiknél az van írva hogy havi adatforgalom: nincs
Vagy akkor ez mi?

Egyébként tényleg kevés, mi értelme pl a 20mbit-nek ha naponta csak 8GB-ot lehet letölteni? Ennyi még az 5mbit-tel is lejön 4óra alatt.
Ezzel a uõcvel már kezd telilenni a faxom. AMióta ilyen sok ügyfelükvan eléggé nemtörõdnek az ügyfelekkel... A történet.
minden csekkem faszán be van pengetve, aztán tegnape ste azt veszem észre hogy lassú a net.
Felhivóm õket kérdezem mi a hiba. Erre azt mondják hogy le lettem korlátozva mert 2 hónappal ezelõtti számlából levontak 8400 ft-t mert 1 mitom én milyen cég véletlenül az én számlámra utalta ezt az összeget.
Mondom neki és én errõl miért nem kaptam értesitést ? vagy csekket ?
Erre asszonták hogy küldtek értesitõt.. Hát mondom nem kaptam semmit, mert tényleg nem érkezett semmi. Ezzel még nem is lenne annyira baj, bár kösögség ez is ahogy ezt eddig rendezték
Hanem ott van a baj hogy visszakapcsolási dijat is akarnak fizettetni velem 2500 ft-t amikor ez egyátalán nem az én hibám...
MST BEMÉK KIPENGETEM A 8400FT-T ÉS HA NEM TEKINTENEK EL A VISSZAKAPCSOLÁSI DIJTÓL AKKOR SZERZÕDÉST BONTOK...
több mint 6 éve vok az ügyfelük és ennyire szarnak az ember fejére.
Régebben ha vmi gáz volt akkor jött értesitõ e-mailen,meg telegonon, most meg semmi, csak a korlátozások.

Silius
Rendben van, tom hogy semmi se elég, de ez rengeteg,
THX all

Mighty
Ugyfelszolgalatot felhivod/felkeresed es bejelented.

Mighty
Hidd el, van akinek ez is keves.

Silius
Ok, kösz mindenkinek a válaszokat, de ez azért még mindég hihetetlen számomra, hogy ilyen sok.

precision
biztos

Bazinga!

Oyan bajom lenne, hogy 5 megás chello medium netem van, és nagyon, nagyon lassu, lefutattam a speedtest.net-et és 1 megásnak véli... mi a teendõ?

Silius
Uhh, biztos, mert az nagyon sok GB?

Mighty
Az aktualis es az azt megelozo ket honap adatforgalma nem haladhatja meg a 750 GB-ot.

Silius
Hello
Rég olvastam ezt a topikot és lenne egy kérdésem, amit nem nagyon vágok, még pedig a letöltési korlát. Most pontosan ez hogy is van, mert én halottam pár változatott róla:

- 250 GB max 3 hónapra, tehát a 3 hónap letöltése összeadva nem haladhatja meg a 250 GB-t
- 250 GB átlagletöltés 3 hónapra, tehát a 3 hónapi adatletöltés elosztva 3-al, az nem lehet több, mint 250 GB.
- Hónaponként max 250 GB letöltés, tehát 3 hónapra 750 GB (mondjuk ez tényleg sok lenne)

megint megint megint szar 😄
tommyg
mondjuk ezen mi hülyeség, hogy nem kell semmi tudás a beállításához???
sanálom ha így gondolod

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
na most milesz velem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CzGobe
nézz már utána: chello wifi

tommyg: mi lenne ha nem csak magaddal foglalkoznál és nem nyomnád a hülyeséged egyfolytában? veled nem óhajtok többet kommunikálni, thx

eom$

schrank
milyen bérlet chelló vagy nem értem pontosítsál légyszives <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tommyg
pffff mit kell rajta tanulni? hazahoztam összekötötttem a két gépem azt ment, mondjuk lehet valakinek ez tanulás jelent

CzGobe
450 a wifi bérlete, nem? nem hiszem, h nálad -otthon- annyira számítana a törékenység vagy ellenállás

eom$

CzGobe
a routerrel éppen annyi baj van, h meg kell tanulni használni (már amelyiket lehet). ez shrank barátunknak biztosan nem jelentene majd problémát és az sem, h ha vmit változtatni szeretne, az is 2x annyi idõt emészt fel, persze csak ha pontosan tudja, mit-hol-hogyan kell megváltoztatni. még mindig nem értem, h hogyan juthatott egyáltalán eszedbe az, h azt a problémát routerrel kéne megoldani... (én a routerre szükséges rosszként tekintek)

eom$

schrank
mi 450 ft <#fejvakaras> állítólag az utp-nek métere 100 a koax-nak 500 <#ticking> míg az elõzõre azt mondják törik addig a másiknál hatalmas ellenállást jósolnak ami lassítja a netet <#vigyor5>

tommyg
miért van baj a rúterrel? tudni kell használni

CzGobe
nem értem minek oda router, hisz teljesen felesleges lenne és csak a baj van vele, szerintem a legegyszerûbb a koax, ha van lyuk vagy hely, ahol el tudod vezetni; utána az utp jön, kisebb is meg minden, de ha modemrestart kell mászhatsz fel az emeletre és ha csak checkelni akarod a modemet, akkor is. WiFi még egyszerûbb lenne, de néha szakad és a födém biztos nem segít ezen. 1 próbahónapra a 450 forint nem sok szerintem...

eom$

tommyg
Én 2 évvel ezelõtt 10000 Ft-ért vettem ezt.
Nagyon fasza kis router ajánlom neked is!

schrank
mennyibe fog kerûni <#vigyor5>

tommyg
rúter

schrank
ha egy családi ház felsõ szintjére van bekötve a chello meg a tv stb és én az alsó szintre akarom átrakni úgy hogy a felsõ szinten nem lesz használva a net akkor mi a legegyszerûbb meghosszabítási lehetõség ? a koaxot ? a modemtõl az utp-t ? esetleg rúter ? rádiós izé mennyire mûxik a vasbeton födém miatt ?

PyRex
miért mi köze a speedtestnek a chellóhoz?
én ezt komolyan nem értem... felejtsétek már el a speedtestet. Nekem az még a büdös életben egyszer sem mutatott 20 megabites letöltést (kb. olyan 14-ig ment max mindig) közben meg a net általában hozza ezt a sebességet (kivéve a p2p korlátozást, de az most ugye más tészta)...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csinálj speedtesztet és ha nem kóser valami, akkor hívd fel a szolgáltatót.

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

GregSB
Csak nekem idegesítõen lassú ma a netem?

tommyg
Mert sok a seed is egyben gondolom!

bakvarnyu
Annak mi lehet az oka , hogy a torrent feltöltés nem megy rendesen ? Megosztok vagy 3 fájlt , van egy csomó peer és mégis csak 8-10 K-val csorog fel.

Nemek harca virtuálisan xD

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

dante3
Azért érzõdik, hogy itt a diginet max. 4500ft-ért, rögtön elkezdték reklámozni a chello Extremet 6900-ért! Talpon kell maradni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Bár az internet is ilyen lenne.

Nekem elég régen van UPC-s telefonom, és semmi gondom nem volt vele.

Úgylátom, vannak gondok rendesen..

Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy akinek van UPC-s telefonvonala,meg van vele elégedve?Azon gondolkozom hogy visszamondom a T-t és váltok.
T-nél fav non-stop csomgamom van most jár le a hûségidõ,erre tegnap kaptam egy levelet hogy van 30 napom csomagot váltani ha akarok vagy újra kötik automatikusan a lejárt szerzõdést!!!!Jó mi?Az én beleegyezésem nélkül.Na erre pöccentem be és ezért akarok váltani,na meg persze olcsóbban is jönnék ki.Tehát ha van valakinek akkor legyenszíves írjon véleményt róla!!!
Elõre is köszönöm!
Torrent topikot keress szerintem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PyRex
simán meg lehet változtatni, fogod és átírod a géped hálókártyájának MAC addressét, majd újra regeled magad (illetve a kártyát a modemmel) a prov.chello.hu-n (?) és ennyi.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Én rám gondoltál e-mail cím ügyben?
Akkor [email protected] , ha nem akkor bocsi😄
Nekem van egy ilyen cuccom, a neten találtam. Mondj e-mail címet és elküldöm.
Bocsi a stílusért , csak kicsit ideges vagyok. Elég régóta voltam T-Onlineos és a torrentezésben is öreg rókának számítok mert tényleg tudom minden csínját - bínját és tudom ezeket a dolgokat is amiket leírtál. Normális torrentoldalakról mint bithu, elsl , pretorians stb. szoktam szedni és T-Onlineal ahol jó seed volt ott maxon jött is , tegnap kötötték be az upc-t és gondoltam letesztelem hogy tényleg 1,1 Mbit , 330 seederes dologgal csináltam direkt mert már 50nél is maxxal kéne jönnie kb. és hát 46-al ha jött. Ez nem lehet más hibája mint a upc-é mert évekig a másik nettel maxon jött az aminek azzal kellett.
precision
nyugi & stílus on...

Külföldön amúgy már "bevett szokás" ez a szolgáltatóknál, hogy priorizálják a p2p forgalmat. Amúgy érdekes, nálam napközben is maxközeli a sebesség torrentrõl, HA normális trackerról szedek, normális seeder/leecher aránynál, normális uploaddal rendelkezõ peerektõl...stb.stb.stb. Kismillió dologtól függ egy adott torrent letöltése, ami realtime változik, ha kilép egy nagy sebességû peer, leesik a te sebességed is, ha belép egy gyors akkor felmegy. Ennyi. Nem minden a upc hibája.

Bazinga!