UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg ez hülyeség amit írsz, de ez csak ilyen magyarázkodás, sztem te se gondolod komolyan. Vagy te ezt halálosan öszintén mondod azért fizetnél duplannyit, hoghya épp 3dolog megy egyszerre akkor nehogy legyen vmi kis belassulás? AMúgy net/tv max 1-2mbit de akkor az már igen jó minõségû tv én iylet még enm is láttam, windows update meg nemhiszem létezik olyan ember akinek annyira rohadt sürgõs lenne, hogy nem tud vele várni, de update amugy sem szokott oylan gyakran lenni jelentõs méretben, és be lehet állítani hogy akkor töltse le amikor engedélyezed, netlimitert is lehet használni stb...
Tehát ha 1mbit elmegy tvzésre, akkor még mindig marad 4mbited amivel max 1óra alatt lejön bármilyen demó, de más se nagyon tart tovább... Vagy mondj egy olyan dolgot ami nagyon sürgõs leeht vkinek hogy nem tud várni, és olyan méretû hogy lényeges különbség van idõben 5 és 20mbit között.
Ja és tegyük hozzá ha épp vmi adást nézel, akkor annyira nagyon nem lehet sürgõs az a letöltés😊
De nyílván, a korlátot sem azért rejtik el (mert nincs sehol feltüntetve, sõt az ellentetjét hazudják) mert senkit se zavar, mert senkinek sem a mennyiségen van a hangsúly.
Akkor máshogy fogalmazok: miközben nézed/hallgatod a kedvenc net-tv/net-rádió adást, megy közben a windows update, és töltesz le valami demot, elõzetest, akármit, akkor azt gyorsan teheted meg. Mint mondtam, nem a mennyiségen van a hangsúly.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
20mbit-rõl: Megnézném melyik oldalról (mutass ilyet) töltesz 2,5Mbyte/sec-el, fõleg ahol jelentõs méretû fájlok vannak, mert ugye kis fájloknál nem igazán van értelme.
De ha elvétve talán létezik is ilyen, biztos vagyok benne, hogy aki a 20mbites csomagot választja, nem azért teszi, hogy de jó igy ha találok olyan oldalt ami birja, nem 20 hanem 4perc alatt emgvan egy film.
Mi értelme a 20 MBit-nek? Az, hogy ha valamit le akarsz tölteni és az adott oldal bírja is, akkor gyorsan lejön. A hangsúly nem azon van, hogy minél többet, hanem minél gyorsabban.
Másik meg, hogy akkor mi az a "havi adatforgalom: nincs"
Talán el kéne olvasni amit írok és utána válaszolni, nem gondolod?
tesznek rájuk magasról, nem tudnak sosem azonnal intézkedni de UPC még mindig gyorsabb, mint a t-com...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://www.chello.hu/El_fizetes/Internet_a_chellotol/Rendeles_el_tt/A_megfelel__el_fizetes/
Itt mindegyiknél az van írva hogy havi adatforgalom: nincs
Vagy akkor ez mi?
Egyébként tényleg kevés, mi értelme pl a 20mbit-nek ha naponta csak 8GB-ot lehet letölteni? Ennyi még az 5mbit-tel is lejön 4óra alatt.
minden csekkem faszán be van pengetve, aztán tegnape ste azt veszem észre hogy lassú a net.
Felhivóm õket kérdezem mi a hiba. Erre azt mondják hogy le lettem korlátozva mert 2 hónappal ezelõtti számlából levontak 8400 ft-t mert 1 mitom én milyen cég véletlenül az én számlámra utalta ezt az összeget.
Mondom neki és én errõl miért nem kaptam értesitést ? vagy csekket ?
Erre asszonták hogy küldtek értesitõt.. Hát mondom nem kaptam semmit, mert tényleg nem érkezett semmi. Ezzel még nem is lenne annyira baj, bár kösögség ez is ahogy ezt eddig rendezték
Hanem ott van a baj hogy visszakapcsolási dijat is akarnak fizettetni velem 2500 ft-t amikor ez egyátalán nem az én hibám...
MST BEMÉK KIPENGETEM A 8400FT-T ÉS HA NEM TEKINTENEK EL A VISSZAKAPCSOLÁSI DIJTÓL AKKOR SZERZÕDÉST BONTOK...
több mint 6 éve vok az ügyfelük és ennyire szarnak az ember fejére.
Régebben ha vmi gáz volt akkor jött értesitõ e-mailen,meg telegonon, most meg semmi, csak a korlátozások.
Rég olvastam ezt a topikot és lenne egy kérdésem, amit nem nagyon vágok, még pedig a letöltési korlát. Most pontosan ez hogy is van, mert én halottam pár változatott róla:
- 250 GB max 3 hónapra, tehát a 3 hónap letöltése összeadva nem haladhatja meg a 250 GB-t
- 250 GB átlagletöltés 3 hónapra, tehát a 3 hónapi adatletöltés elosztva 3-al, az nem lehet több, mint 250 GB.
- Hónaponként max 250 GB letöltés, tehát 3 hónapra 750 GB (mondjuk ez tényleg sok lenne)
sanálom ha így gondolod
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
tommyg: mi lenne ha nem csak magaddal foglalkoznál és nem nyomnád a hülyeséged egyfolytában? veled nem óhajtok többet kommunikálni, thx
eom$
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
eom$
eom$
eom$
Nagyon fasza kis router ajánlom neked is!
én ezt komolyan nem értem... felejtsétek már el a speedtestet. Nekem az még a büdös életben egyszer sem mutatott 20 megabites letöltést (kb. olyan 14-ig ment max mindig) közben meg a net általában hozza ezt a sebességet (kivéve a p2p korlátozást, de az most ugye más tészta)...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Az lenne a kérdésem hogy akinek van UPC-s telefonvonala,meg van vele elégedve?Azon gondolkozom hogy visszamondom a T-t és váltok.
T-nél fav non-stop csomgamom van most jár le a hûségidõ,erre tegnap kaptam egy levelet hogy van 30 napom csomagot váltani ha akarok vagy újra kötik automatikusan a lejárt szerzõdést!!!!Jó mi?Az én beleegyezésem nélkül.Na erre pöccentem be és ezért akarok váltani,na meg persze olcsóbban is jönnék ki.Tehát ha van valakinek akkor legyenszíves írjon véleményt róla!!!
Elõre is köszönöm!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Akkor [email protected] , ha nem akkor bocsi😄
Külföldön amúgy már "bevett szokás" ez a szolgáltatóknál, hogy priorizálják a p2p forgalmat. Amúgy érdekes, nálam napközben is maxközeli a sebesség torrentrõl, HA normális trackerról szedek, normális seeder/leecher aránynál, normális uploaddal rendelkezõ peerektõl...stb.stb.stb. Kismillió dologtól függ egy adott torrent letöltése, ami realtime változik, ha kilép egy nagy sebességû peer, leesik a te sebességed is, ha belép egy gyors akkor felmegy. Ennyi. Nem minden a upc hibája.
Bazinga!