qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Barnus
    Jah egyébként egy trükk mindenkinek.
    Eleve szemétség ugye az, hogy amit mi pl extreme néven fizetünk 7900-ért, azért az árért új előfizető GOLD-ot kap 20Mbittel, ha van már meglévő kábel vagy telfizetése, vagy azt is rendel a net mellé. namost nekünk hiába van meglévő kábeltv-nk, minket nem tesznek be ezért az árért goldba, csak 9500Ft-ért. Na de... másik dolog, hogy a 10Mbites net is elég volna nekem, de dühitő volt azt látni, hogy a Silver az 400Ft-vel olcsóbb, mint az extreme csomagom, viszont az uploadja pedig duplája(1mbit helyett 2).

Nekem telefonban a hölgy azt mondta, sőt kétszer is beszéltem velük telefonon, mindkétszer mással, és mindkét alkalommal veszekedtem velük, nemtetszésemet kifejezve, hogy miért nem válthatok Extreme-ről Silverre. Mert az szerintük lefele váltásra minősül, és ezt csak a hüségnyilatkozat lejárta után tehetném meg, amig a hüség fennáll az adott csomagra, addig nem mehetek kisebb/olcsóbb csomagba. Hiába gyorsabb a Silver, ez náluk olcsóbb csomag, tehát kisebbnek számit.

Namost rászántam magam a GOLD-ra viszont közben bejött ez a modemresetelés hiba. Rájöttem közben, hogy nekem 20mbitre nincs szükségem. Felhivtam az ügyfélszolgálatot és közöltem velük, hogy ma délelőtt rendeltem meg az Extreme-ről Goldra váltást, viszont nem vagyok megelégedve a sebességgel, az eddigi netem viszont teljesen stabilan ment, így szeretném, ha visszaváltanának az eredeti csomagomra.

Először felajánlotta, hogy kiküld szerelőt, és megnézik a sebességproblémám, amire közöltem, hogy köszönöm nem szeretnék ezzel a lehetőséggel élni, nekem megfelel a régi stabil szolgáltatás. Azt mondták, hogy jólvan, semmi akadálya. Átkapcsolt a kolleganőjéhez, aki elmondta, hogy természetesen visszaváltanak egyel kisebb csomagra ingyen és bérmentve, visszakaphatom a régi 10Mbites csomagot, pontosabban sajnos, sajnos a régi Extreme már nem árusitható, nem választható csomag, ezért kénytelen lesz nekem a Silver csomagot aktiválni, de, hogy ne aggódjak, az ugyanaz a sebesség, illetve az uploadja még nagyobb is:D:D Ugyhogy végülis igy lettem Extreme-ből Silveres. egyszerüen csak a goldra átállás után kicsivel fel kell őket hivni, hogy ez mégse jó, igy a régi helyett márcsak a silverre tudnak visszarakni:)

Ugyhogy annak ellenére, hogy egyelőre szivok még ezzel a modemresettel(holnap jön a szerelő modemetcserélni), kapóra jött, mert ha hibátlanul ment volna a Gold, akkor nem jutott volna eszembe visszaváltatni a csomagom az eredetire, annak reményében, hogy akkor majd stabil lesz a net. Hát egyelőre nem lett, de legalább, ha megoldják a problémám, akkor utána mégse 9500-öt fizetek, csak 7500-öt:)