qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • marci03
    kedves omegus!
    miután kiburult nem történt semmi....ezért is borítottam, mert nem először nem történik semmi, volt már rossz tapasztalatom.
    bizonyára nem álltál mellettem az ügyfélszolgálati pultnál, így nem tudhatod, hogy a kijelentésem a bilire vonatkozóan, nem azt takarja, ami valójában történt.nem az első problémám ez, a múltkor 2 hétig nem volt netem, 3 modemet kicseréltek, mire kiderült, hogy a ház előtti villanyoszlopon nem stimmelt valami kütyü.volt, hogy a megbeszélt időpontra nem is jött ki senki, egész délután vártam őket, ezek után szerintem te is a bilis hasonlatot használtad volna:)
    mivel ismerek mindenkit az ügyfélszolgálaton(rendszeres látogató vagyok és nem az én hibámból), ezért a hibabejelentésemet, kultúráltan és fegyelmezetten tettem.
    soha nem távoztam még onnan úgy, hogy akár rám haragudott volna valaki, vagy én tettem volna ezt valakivel a ügyfélszolgálaton.
    azt, hogy a upc mostanában sűrűn szegi az ÁSZF-et, azt az internetes fórumokról tudom, ezért kicsit fel vagyok háborodva, mert nem azért fizetek havi 16 ezret, hogy weblapokat nézegessek.
    p2p nem is érdekelne, de hogy az ftp sem megy az már durva és erről is panaszkodnak sokfelé, a szolgáltató(ftp) szerint náluk minden rendben.
    valóban nem vagyok egy hálózatos zseni, de ahogyan látom te vágod a dolgokat, kicsit segíthetnél a rászorulón, egy részletes hibakeresési tanácsadással, mert lehet, hogy nálam van a gond....ha sikerül megoldani, akkor megcsinálom a környéken az összes havernak, akinek upc-je és ezen ftp-je van.

üdv!

u.i: lehet, hogy a mondatok nem következnek helyes sorrendben, de a másik masinán dolgoztam és közben írtam eme sorokat, ezért az előforduló mondattani hibákért elnézést.