qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • st4min4

Ha szerinted nem tudok olvasni, akkor rajzold le nekem, kérlek. Legyen jó részletes, hogy lássam, hogy szerinted hol kezdődik a koax hálózat, merre fut az optika, hova vannak kötve a vidéki városok pár 100 megás kábelei és miért más Budapest, mint a vidék. Szerined most hány lakás lóg ugyanazon a koax szakaszon? Vagy csak vidéken van koax és Budapesten csak optika?

Ezt írtad:
    "a szűk keresztmetszet a chello országon belüli hálózatán keresendő - csomó vidéki város pár 100 megás "kábelen" lóg - persze, hogy korlátozni kell. De én itt Budapesten miért szívok emiatt? Itt ilyen probléma nem lenne és a bix felé is megvan a szükséges sáv, ráadásul a p2p forgalom nagy része országon belüli..."

Miért nincs Budapesten probléma a hálózattal? Honnan hova van meg az általad említett "szükséges sáv"?
    Kíváncsian várom a válaszod, már amennyiben másról is szó lesz benne, mint az én értetlenségemről és írás/olvasási készségemről.
    (a Magyarországtérképre nem kell berajzolni a Dunát, Tiszát, Balatont, érteni fogom úgy is)