qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Redmaster
    Az agyam eldom rajtatok. De most komolyan. Ilyen idiótaságon idegeskedni hogy most 750 gigát letölthetsz e 3 hónap alatt vagy nem. Szidjátok hogy nincs az Áfszben meg minden de úgyse csináltok majd semmit. Ez az egyik amin kiakadtam.

A másik meg hogy p2p korlátozás. Felőllem korlátozzák. Most jöhetnek azok hogy "(1)Én nem azért fizetek x összeget hogy ne tölthessek torrentről" meg hogy "(2)És mi van azokkal akik legális adatok küldés-fogadására akarják használni a torrentkliensüket". Csak erre a két dologra emlékszek hirtelen ami felmerült. Na erre most elmondom a véleményem:

(1)Azt viszont elfelejtitek hogy illegálisan. Szóval fel vagytok olyan dologért háborodva amiért másnak kéne. Lassítsák felőlem. Még így is örülhettek. Mert azt is megtehetnék hogy jobban vagy akár teljesen lekorlátozzák. Nekem cselló minimumom van és még örülök is hogy korlátozzák. Mert így tudok egyszerre tölteni is meg codozni is normális pinggel(az igaz hogy a Cfossped is dolgozik erősen meg a pingre majd még kitérek).

(2)De most komolyan tegye fel a kezét az aki legális adatokat oszt meg torrenten keresztül. Szerintem nem lesz 3 embernél több. És ők se küldözgetnek több gigás fájlokat naponta. Inkább ha van esze akkor FTP-n küld akkor ha nagy fájlt akar és gyorsan.

És végén hogy nehogy azt hidjétek hogy enyém az Upc dolgozó reg szidom egy kicsit a csellót. Azt hittem most téli szünetben hogy bemegyek és rájuk gyújtom a házat. Nem lehetett semmilyen multis játékkal játszani mert 100-200-300-as pingem volt( előfordult 800-900 is) és még a net is egy rakás sz.. volt. Volt olyan hogy 1 oldal 1 perc alatt se jött be teljesen.

És amúgy nem tom minek kell oltani az UPC dolgozót. Ő nem tehet semmiről. Nem ő lassítja le a netedet vagy ha igen akkor nem ő találta ki. Nemhogy örülnétek hogy van egy belső ember aki mondhat pár háttérinfót.
    Na béke