Dodo55#13102
Upcdolgozo, ha itt vagy még:
Nem tudom mi ez az egész(komoly, vagy csak valaki szórakozik), de annyira nem is érdekel, max be lesz perelve a UPC, hogy annak ellenére korlátoz, hogy bizonyítható lenne bármilyen illegális tevékenység.
Ugyanis:
-A Deluge klienssel teljesen legális tartalmat is lehet letölteni és megosztani
-A titkosított adatátvitelnek köszönhetően semmilyen illegális tevékenység nem bizonyítható ==> rágalmazás
Mert az addig rendben van, hogy illegális bizonyos anyagoknak a letöltése és megosztása, viszont nevetséges, hogy ez bűncselekménynek minősül egy olyan országban, ahol a lakosság felének lassan ételre is alig jut pénze. És attól, hogy 10000 forintos netem van, attól még rendszeresen az van a hónap utolsó pár napján, hogy aprópénzből megyünk boltba kaját venni. Másrészt ez nem lopás, mert nem vesszük el a jogtulajdonostól az anyagot. Ez inkább olyan, mintha azért büntetnének, mert felszednénk az utcán talált pénzt. És komolyan: ki az a hülye, aki nem vesz fel egy húszezrest, ha talál egyet?
Szóval én a helyetekben inkább lecsökkenteném az árakat legalább a felére, és sávszélességet dupláznék, mert 1 éven belül az előfizetőitek legalább 1 negyedét el fogjátok veszíteni a Diginetnek köszönhetően. De ha továbbra is ragaszkodtok ahhoz, hogy betartatjátok a milliárdosok érdekeit szolgáló törvényeket a nyomorban élő emberekkel, akkor ez a szám még nagyobb lesz.