-
Pontius #1301 "Ez is ennyire biztos? Nem tudom, mert nem olvasok nemet, olasz, sved, stb forumokat, ahol az esetleges elegedetlenkedok tepnek a szajukat :)
Szoval en nem tennek ilyen kijelenteseket, bar te lehet olvasod az egesz internetet"
Cinizmus... Légy vele boldog...
Haverom kint lakik németben, ő mondta.
Van ismerősöm kanadában ő mondta.
Meg néha beszélek amerikaiakkal, németekkel, meg hollandokkal icq-n. Ők mondták...
+ én is voltam kint egy családnál 1 hónapot és SZAJÁT szememmel láttam, én mondom!
"Nem arrol beszeltunk, hogy warezzel vagy massal megy el a savszel. Olvasd at meg egyszer Pontius hozzaszolasat.
Nem is kell keresgelned, beidezem neked:
"Ha a kibaszott UPC álldozna pár millát (csepp a tengerben) és rendberakná a rendszerét akkor a warez KURVÁRA NEM terhelné le a hálót... Mindenki annyi warezt tölthetne amennyit csak akar..."
A warezt behelyettesidheted webradioval, linus isokkal, stb.
Nincs az az ISP, aki ki tudna szolgalni a max savszelesseggel az osszes elofizetojet."
#1286:
"Nyugat Európában átlagosan 4-5x ennyien netelnek, 4-5x gyorsabb vonalon... Hát nem is tom, igaz ott nincs ennyi warez "(warez helyett pl.: netradio vagy DEMO töltes Mighty kedvéért :))" na de akkoris... Ott soha a büdös életben nincs lassulás, nemhogy teljes lehalás..."
Nem volt kedvem mégegyszer leírni...
És szerintem igenis országhatárhoz kötött a dolog, merthogy németben vagy hollandiában elsőre, normálisan meg tudják csinálni az egész rendszert.
Itt viszont ha valamit cserélnek (mert tegyük fel, hogy cseréle vagy fejlesztésre szorul) akkor azt is elbasszák szal 1 év után ujra cserélhető az egész, de persze azt sem csinálják jól meg, hogy 1 év után ujra lehessen az egészet csinálni. (hasonlóképp az országvezetés/kormány) Ekkor kérnek állami támogatást amniből egy csomó pénz eltünik és miközben mi itt a fórumon tépjük egymás száját addig a sok pénzlenyúló faszkalap veri a farkát valamelyik kanári-szigeten...
Na de nincs kedvem vitatkozni ilyen hülyeségen de ha januárig tényleg nem rakják rendbe a cuccot; rájük gyujtom az épületet...