qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • upcdolgozo
    Ti tényleg ugy gondoljátok, hogy egy adatforgalomban egy szolgáltató azt bogarássza ki, hogy milyen nevü program kommunikál mivel?
    egy program akárminek nevezheti magát. név alapján hogy lehetne tiltani? az adat, az adat. nem ugy megy hogy én most az xy programnak megyek. hanem ennyi byte vagyok ezen a porton kommunikálok, ilyen szekvenciáim vannak. maga a p2p folyamatminta az, ami azonositható, és elárulok egy titkor. Nem itt nálunk egyedül van a torrent forgalom korlátozva, hanem a világ sok más országában is. Ezért került be a kliensekbe az encryption, tehát az adatok titkositása, valamint a lazy bits fogalma is gondolom ismert itt egyes nagyokos számára, hogy miképp próbálja a szolgálgatót kicselezni. A Deluge programnak nem a nevére van szükség ti butusok, hanem az adattovábbitási mintájára, hogy miben tér el a többi klienstől, mily módon küldi/fogadja másképp az adatokat, amitől másfajta csomagnak látszódik.

Kedves nagytudásu, okoska Precision barátom. A kliensen belüli titkositás, csak, hogy tudj róla, több mint egy éves technológia, és a mai torrent klienseket ha megnézed, mindegyik tartalmazza. utorrent, azureus, bitlord, stb, stb. Ha jól tudom azonban a deluge kivételével a többi mégis korlátozva van nagyokoska. Most miért érzem úgy, hogy inkább te tűnsz noobnak?:) Idióta.