egy-két dologgal nem vagy tisztában...
a szerződésben amit aláírtál, benne van hogy milyen sávszélt garantál...persze illene ahhoz közelit adnia tartósan amire előfizetsz, de mindegyik szolgáltatónál vannak lassulások... nálam tartósan megvan a 10mbit minimum 80 százaléka, általában 95% -a van meg
a forgalmi korlát nem havi 250 gb, hanem három egymást követő hónap átlagforgalma nem haladhatja meg a 250 gb -ot... nemugyanaz... sőt, emlékezz csak anno mikor tonline a hasonló adatforgalmú emberkékkel csak úgy lazán felbontotta a szerződést...
a p2p priorizálás meg tényleg kellemetlen...bár én most is fullal szedek torrentről, szal nem értem, max a böngészés lassul be egy picit, ha fut torrent... de amúgy ez külföldön már bevett szokás (mármint a p2p priorizálás), és én valahol jogosnak is tartom, mert nem mindenki warezre akarja használni a netet (és most ne jöjjetek azzal hogy nem minden p2p warez... ma már p2p=warez)... ha nem priorizálná upc a p2p -t valahova hátra akkor a nagy forgalom miatt a többi netezni vágyó user sávszélje pocsék lenne (ld. 2-3 évvel ezelőtti helyzet)