UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
ha jól emlékszem volt már szó arról hogyan lehet új ip-t kérni
le tudná valaki írni még1x pls?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sajnos késõn néztem vissza ide. Nah a következõt tettem eddig kb. 4-5 alkalommal telefonáltam és miután 3/4 óra után felvették a telefont persze az én zsebemet nyomja ez is mindíg elmondták, hogy náluk ugyan semmi nincs, a modemem ugyan lassan válaszol meg elvesznek csomagok, de nem õk tehetnek róla. Aztán azt mondták biztosan kontakt hiba a kábelnál. Kijöttek lecserélték a kábelvégzõdésem a helyzet változatlan. Az utolsó két hívásnál meg mindíg azt mondták, hogy náluk nem csinálnak semmit aztán a bõ negyed óra telefonos húzd ki, indítsd újra, csináld ezt-azt után mindíg kinyögték talán náluk van valami. Többször nem vagyok hajlandó hívni csak az elmúlt havi mobilszámlámon több mint 2000 ft a köcsög upc ügyfélszolgálat. Ma írtam emailt gondolom azzal is annyit érek majd mint a telefonhívásokkal. Na tudod EZ A SZÁNALMAS amit a upc mûvel. Nem mondom, hogy minden ott dolgozó tróger mert mint látom benned is megvan a segítõ szándék. De mint már korábban írtam (és már más is) ha én a munkahelyemen más rovására fejlesztgetnék akkor két lábbal rúgnának ki.
Neked még egyszer elõre is köszönöm a segítséget holnapi nap folyamán elküldöm a mac számot.
További szép estét!
Mo.Organ
Szánalmas most már amit itt csinálsz. Február 25. óta szar a neted akkor szerintem be kellene jelentened, és nem itt rinyálni.
De ha priviben elküldöd a MAC számot a modemeden ami van, akkor megnézem neked pontosan hogy hol van a hiba. 19:30 - ig küldheted addig dolgozom

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Persze örülök, hogy ilyet kaphatok havi közel 10e-ért.
bertino
örülj egyáltalán, hogy azt eléri 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jó látni, hogy valakinek azért megy. Nálunk február 25 óta ilyen. Minden nap de. 10-11-tõl este 9-10-ig rosszabb esetben éjfélig. És csak fokozatosan lassan javul este is. A teljes sebességet ami 10mb helyett is csak kb. 6mb úgy éjjel 2-3 körül éri el.
NeoMaN
Õszinte részvétem neked és a hasonló cipõben járóknak is.
Nálam az elsõ 3 nap volt kritikus, azóta maxon megy minden és hálistennek a pingek is jóak.
Monnyuk P2P csak UPC ill. monortel vagy USA (ez utóbbi röhely!) között normális.

reggel 11 óta (addig megvolt az 5mb) ez a csúcs:
NeoMaN
Áhh, inkább veszek egy 1kuki-2punis elosztót azt beteszem közvetlen a TV-be...
Kábelt biztos nem nyiszálok, utálom a koaxot.
😊

Met
Valahol elvágod a tv-be menõ kábelt, teszel a 2 végre dugót, közéjük az elosztót és kész.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

NeoMaN
Hát nálam ez van:

Alul megy a modembe, felsõ jobb oldali meg a tv-be. Gondolom a tv-be menõ elé kell az elosztó, de hogy a faszba szedem szét? Ez valamilyen menetes vagy rögzített izé...
😄

Hogyan?

kiváncsi leszek mi lesz akkor ha a Minimum és Medium csomagok sávszéljét megemelik akkor milyen lesz, ha még ezt is alig birja el...
CzGobe
na igen, ilyenekre vártam, mert ilyet sehol nem láttam :-% thx

eom$

Ja, lefelé váltás csak akkor megy, ha nincs hûségszerzõdésed. Ha van, csak felfelé mehetsz büntetés nélkül, lefelé csak akkor, ha lejár a hûségszerzõdés.
Hálózatfejlesztés... heh. Én rendszergazda vagyok, és ha át kell szerveznem a hálózatot, akkor elõször a meglévõ szerverek mellé csinálom meg az új kiépítést, redundánsan futtatom 1-2 napig, majd lekapcsolom a régit és marad az új. Az átállás zökkenõmentes. Ki is rúgnának, ha akár 3-4 napig fennakadások vagy lassúság lenne... Az UPC-nak szerintem több pénze, lehetõsége, munkaereje van erre. Nem tudom, miért kell szivatni az embereket. Ha meg hozzá nem értõ embereik vannak, rúgják ki õket, és vegyenek fel normális munkaerõt, aki tud is dolgozni. Amennyit fizetünk, annyibõl meg lehet fizetni normális munkaerõt is.
CzGobe
thx

eom$

Met
betotyogsz a legközelebbi ügyfélszolgálatra és megkéred a hölgyeményt, hogy vegyen vissza a sebességbõl, ingyér van

CzGobe
mibe kerülne és hogyan lehet extreme-rõl medium-ra váltani?

eom$

Met
<#zavart1>

Mo.Organ
szóval orosz kém vagy <#hehe>

Met
thomson, rádiót hallgatni néha

Mo.Organ
milyen erõsítöd van???? és mire kell az neked???

Mo.Organ

Ilyen lenne elvileg az alpfelállás mindenhol.

Eger, Standard
Letöltés: 10kilobájt/sec
Feltöltés: 5 kilobájt/sec

lassan eléri a betárcsázós modemes sz*r szintjét...
amúgy mennyi a minimum amit a upc a szerzõdésben megad hogy azt mindig teljesíti??
Met
Létezik koax elosztó, egy bemenet 2 kimenet, az egyik kimenet a tvnek a másik az erõsítõnek. Vettem egy koax dugót, belekötöttem egy vezetéket (az erõsítõhöz adták, van a másik végén gyárilag egy dugó a rádió csatlakoztatáshoz) és kész is, jön szépen minden sztereoban is ha olyan.

ha jól tévedek akkor egy ilyen csatlakozó kell a kábel végére:
Mo.Organ
van egy osztás minimum a lakásban. AZ egyik fele internet, a másik fele szûrõzve van. Azon megy a TV adás. Ha oda beteszel mégegy osztás akkor simán rácsatlakozhatsz a rádióra, ennyi. <#papakacsint>

bakvarnyu
Na ez engem is érdekelne, melyik kábelt kell rákötni ugyanazt amelyik a tvbe csatlakozik? De hogy veszed ketté?

Met
Én simán rákötöttem az erõsítõre egy darab kábelel aminek a végén az erõsítõnek kellõ dugó volt.

NeoMaN
uhhdeláma vagyok, köszi!

Itt debrecenben elég türhetõ a helyzet. Torrenten 130-140kával jönnek a cuccok standardal(medium)😄

Shiwo
1 kérdés..lehet volt már...szal dolgozó net van otthon..speedtest.net már 5m/768k környékén írja..de mikortól szünik meg hivatalosan a letöltési korlát ? most áprilistól kezdve ? vagy csak május-június környékén, mikor mindenhol megtörtént az átállás ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nyamiag
na de Lászlóóó :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

szánalom...
nyamiag
10k

nyamiag
sry

NeoMaN
UPC kábelen lehet valahogy kiváló minõségben rádióállomásokat fogni (valami elosztóval ugye, mert a rádióantenna és a tv anetenna különbözõ csatlakozásu kuki-ill puni)?
Vagy kábelen csak a tv frekvenciák jönnek?

Na persze jó vicc. Csak éppen márc1-tõl ígérték és reklámozzák az emelést, arról nem volt szó, hogy utána 3 hónapig alig használható netet kapunk teljes áron.
Mellesleg, akinek "csak" 5mb-el jön, vagy a 250gb-ot méricskéli, az ne szájaljon, mert nekem 1mb-el sem jön stabilan, és olyan packet loss-os, hogy hozzá tudnám vágni az egeret a monitorhoz távasztalozás közben.
PyRex
nekem vígan megy a 20 mega

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Nemtom mit panaszkodsz, kivan írva a hálózatfejlesztés befejezési idõpontja. Ennyi..

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Nekem a net 5mbit helyett 4,5mbit és a feltöltésem 530kbit de nem is érdekel. Ahol lakom Kazincbarcikán a kábel tv-t most vette meg a upc, picit néha megáll.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

javítás...10mega le és 1mega fel..
nekem zsír a net..és Debrecenben minden ismerõsõmnek...egyedül torrentre panaszkodunk csak...többi annyi amennyit a chello igért stabil 10mega!..és feltöltés is stabil 100....jó pingekkel.
extreme
nyamiag
jo ez alap, de az inkább zavar, h a torrent használhatatlan

Blekk Síp
Irígylem a problémáidat... <#ticking>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Slipknot14
Bazz már, mi a geci van ezzel a szarral? Az odlalukon, nagyképûen már az új adatokat írják, de tiszta fos a net. 10Mbit-esnek kéne lennie, és már hetek óta az 5Mbit-et se érte el(A max 4,5 volt). Ma pl órákig ilyenek voltak hogy 400Kbit-700Kbit. Szóval ennyit errõl a szarról.

Ha ennyire nem bírják a szerverek, állítsák vissza a 3Mbit-re bazz.... Mer így még az is ritka hogy a 3Mbit megvan :'(

bertino

ja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Velem a upc nagyon rendes mert ma már töltöttem le egy csomó videót kb 1gigát de az oldalukon lévõ forgalommérésnél csak 5megát számoltak fel😊)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit