phredon#12268
A végéről kezdve: hogy mi? Én ilyet nem mondtam, hogy szerződésem lenne velük:) Természetesen pont azt tettem/teszem amit te is írsz. Megnéztem chello oldalát és mint láthatod utána ide jöttem kérdezni, mert kicsit gyanús volt a dolog. Egyébként én azt nem is várom el hogy "reklámozzák" a korlátot, mert az ilyen kis "trükkök" mindennaposak, de sztem azért külön feltütni, hogy nincs korlát arra aminél van, az már durva csalás!
A 250GB sajnos messze van a teljes internettől, pl van jópár film amit szívesen megnézek hddvd/bluray változatban ami rosszabb esetben 10db ilyen film. Remélem abba nem megyünk bele mért pont HD, nekem ez tetszik, erre is használni kívánom a netet. De ez csak egy dolog, van még jópár más - nem csak warez letöltés -, ami miatt engem zavar ez a korlát.
De végre legalább te értelmesebb vagy nem a tvrádios meg windowsupdate baromságokkkal jössz, hanem te is egyetértesz hogy a 20mbites csomagnak nincs túl sok értelme(ebben a formában korláttal). Vagyis, inkább úgy fogalmaznék, hogy ez is egy nyilvánvaló átverés, hisz sztem normális ember netezgetéshez nem kér 20mbitet, letöltésre viszont értelmetlen, hisz azt az átlag 8giga napi korlátot 5mbittel is lazán letölti a juzer kevesebb mint 4ora alatt.