UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty, nekik írja, a rendszer...

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Miért ne lehetne? ADSL-t is mindig kikapcsoltam (annak volt on/off gombja, nem kellett szenvedni a konektorral).

Mighty
Van errõl valamilyen figyelmeztetés, hogy a modemet nem lehet kikapcsolni?

Ha esetleg volna, amit kétlek, hogyan bizonyítaná be a UPC, hogy a ki-be kapcsolgatás miatt ment tönkre?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

No, amúgy itten még nem emelték...

No, végülis nem a modem a baj, henem az emelés miatt valami nem volt jó a jel erõsséggel ozt a viszamenõ az -30 volt -25 helyett....

Minek fogyassza feleslegesen az áramot?
Biztonságosabb is (rövidzárlat, stb).

Casillas
elfojt pontos jé :c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

majd kifizeted a 80 ropis modemet, ha elromlik...

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

😮 Pedig nem arra tervezték.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én mindig kihúzom a modemet, ha nem használom a gépet.

jaj most már jolenne a minimumot felemelni😄 mert kezdem uni a 60kb/sec -et😊 sztem kb 1 hét de nem birom kivárni😄DDDD WÁÁÁ
schrank
most már csak a nagyon hülye kérdésekre reagálok nem tudom elfolytani õket magamban <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mo.Organ
hát te merre voltál eddig?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

schrank
nálatok egyedül az erõmû robbantással lehet mdemet resetelni <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

király a forgalom számlálóm 😄😄😄 nemrég még normálisan mérte, azaz 3Gigánál jártam, most meg 194 Mb 😄DD laza, de örülök, hogy visszafelé megy, és nem felfelé, bár "korlátlan" nem izgulok : )

nem szükséges kikapcsolni, a gépet, kihuzod a konektorból a modemet, várj 30 másodtpercet, visszadugod, megvárod míg beáll a modem, és prószáld ki, valamit tölts, és hogy mennyit ír, ha jóval többet 60nál, akkor megtörtént nálad is.
Itt debrecenben, ugynézki megtörtént.

bertino
öcsém
pedig rohadt egyszerû

fogod, kihuzod azt az átkozott modemet az áramból és 30mp mulva visszadugod
mi ezen olyan bonyolult ???!?!?!,4,4!!,,4!?!? oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bigapó
ha kikapcsolom a gépet, akkor áramtalanítódik a modem is. vagy úgy érted, hogy a gép menjen, de a modemet húzzam ki 1 percre?

The Matrix has you...

Hát én nm tom de sirva fakadok h. nekem dsl esnek nm megy torrenten se az up se a down leszedem a cuccot a zárt trackerröl tök mindegy h. magyar vagy nm de csak chellosnak megy tök mindegy h. titkositok vagy sem, nem megy ott a fasza zárt tracker lefelé még csak vhogy elcsordogál de fel egyszerüen meghal kész passz feladom....
áramtalanítani kell a modemet

bigapó
ezt a modemfrissítést meg még mindig nem értem. nem elég ha este kikapcsolom a gépet és reggel mikor bekapcsolom akkor már a növelt sávszéllel hasít?
persze úgy értve, hogy az eltelt idõ alatt a"Jézuska" megcsinálta a technikai hátteret. értitek na...

The Matrix has you...

600-al kavarjka lefelé az adatot 😄 végre nem a gyötrelmes 60kbit, hanem 600, a filmelõzeteseket is fél perc alatt betölti, 100mb-ot 3 perc alatt szed le, kurva jóó

Jajaa 😊) mert nincs hûségem, ezért 1 hónapig (átmenetileg) mediumot kapnak, tod rábeszéljék az embert, hogy na, válts nagyobbra... , de persze hogyha nem is ez lenne, akkor is gyorsabb lennék, tehát modemreset, legalábbis debrecenben, már jó. Mondjuk lehet az e-mailom hatására emeltek, bár az lehet hülyeség 😄 Írtma nekik, hogy mikor lesz sávszél emelés, meghogy igaz-e, hogy átmenetileg, mediumot kapok és lám 😊

bigapó
mi van? light-od van (azaz minimum) és már megemelték a sávszélt? ráadásul mediumra? te mirõl beszélsz?

The Matrix has you...

Ennyit a számlálóról 😛

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGEMELTÉK A MINIMUMOM SÁVSZÉLÉT !!!!!!!!!!!! MODEMRESET UTÁN 500 KBIT/SEC AZAZ MEDIUMOT KAPTAM ÁTMENETILEG MINIMUM HELYETT MERT NINCS HÛSÉGEM,ÁÁÁÁ DE SZED MINT AZ ÁLLAT 😄😄

Amúgy, egy kérdés...
Tavaj október környékén jött egy ibse (Korngyik Imre)és bekötötte a telefont + ba...
No ezzel nem is volt baj, csak az , hogy elcsórta a 6 mp es digitális fényképezõm...
Csak az a baj, hogy én nem voltam otthon és semmit nem tudtam tenni..
Na, a kérdés pedíg, kinél volt ez az ember ???
De olyan láma volt, hogy a névjegyét otthagyta(XD).
No, de így sem tudjuk rábizonyítani..
Xal, ha valakjihez megy akkor sztem figyeljetek rá...

Oks, tegnep megtettem..
Ma jönnek....

nyamiag

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

bertino
ték

bertino
moderáld magad

nyamiag
betárcsázós

ez a kurva vip is lejárt

nyamiag
meddig lesz ilyen fos a net?

pont leszarom h tudok 10 Mbittel tölteni ftprõl, ha a böngészni tárcsázós nettel jobban tudnék, torrentrõl meg nem is beszélve

Athletic  Bilbo
privi ment te nyomorék 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

te joisten, még 23 nap 😞

örülök én, csak azt nem tudom hogy hivatalosan annyit vesznek e alapul, amennyit a mérõjük mutat.

remfarkas
Itt sem a modemmel van a baj, csak gondolom amikor a sok p2p freak rácuppanik akko behal azok pl akik vigyorognak mien fasza nekik, mer ennyi meg annyi giga lejött 2 nap alatt, az ilyeneknek bittorrenttel kéne hálnia... már lassan egy hete tart ez a downgrade, ilyen amatõrség is csak kis hazánkban lehet, japánoknál már mindnek kontinuitás-hiányos lenne a hasfala.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

bertino
nem érteni kell, hanem örülni neki...

Nálam 26 giga le és 26 fel is, de csak a le-t mérik. Ezért nemértem.

Met
hát nekem 0 MB van a mérõnél, DU Meter szerint 24 giga a forgalmam, 4 le 20 fel.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Egy hete figyelem a BWmeter és az ügyfélszolgálati forgalom mérését, és nagyon úgy tünik, hogy csak a letöltést számolja a Chello. Sávemelés utánról beszélek. Létezik ez, vagy rossz a számlálójuk, vagy lemaradtam valamirõl?

scs17
Sztem itt a modemmel van a baj. Nálam is volt ilyen, volt mikor egész hétvégén nem volt net. Aztán felhívtam azokat akik beszerelték, kijöttek, kicserélték a modemet és azóta minden rendben.

Ez nálam is fenáll. Egyik böngészõ sem tudja megjeleníteni a weboldalakat, holott elõzõ frissítéskor (pár perce, másodperce) még jó volt. A torrent megy így netkapcsolat van.

Azt nem hinném mert egyik pillanatról a másikra ment el a net...
De amúgy, amikor hazamegyek 1-2 akkor van olyan 2 percre..
Utánna megint nincs.

Azt már hívtam...
No...
Majd megpróbálok még 1 et...

Aham, én vok 😊. Mostanában nem nagyon jártam a JF.hu-n, elég sok dolgom van a suli miatt 😞. Kár, hogy a sávszéleeség növelésével nem nõ a napi órák száma 24-rõl pl. 32-re, akkor elég idõm lenne mindenre 😞.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Tigristank
Gyorsak voltak. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hmm , ma bementem az upc-hez és csomagváltást kértem mediumról extremere , mire hazaértem már az új csomag jött ... <#taps>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Csaba42-re a JF.HU-ról 😄
Szerintem te vagy az, mert ugyanaz a nevetek, és neki is Chello Classic/Extreme van 😄
Ja, meg õ is dunaújvárosi, mint te, szóval biztos te vagy az 😄
Ja igen, én asszem az vok, akire gondolsz, bár õszintén megvallva nem tudom, kire gondolsz 😊.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia