qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • phredon
    Hát ja, persze majd alaposan átolvasom a 200oldalas (köss bele hogy nem annyi) ászf-et ahelyett hogy megkérdezem 2mp alatt itt, és egyből megmondják hogy de igen van korlát. Milyen kár, hogy nem vagyok olyan okos és tapasztalt mint te, most még mindig az ászf-et olvasnám...

Nem mondod? Ha 2évig kell fizetni az jobb? Én az előnyösebb lehetőséget vettem számba, ha csak 1évre fizetsz elő. De valóban, lehet niylatkozat nélkül is csak akkor az egyhavi díj + bekötési díj magában majdnem annyi mint az egész éves hűségnyilatkozat, sőt láttam már olyat is, ahol több is lett volna. Gondolom törvény szerint kell ilyen is, hát csináltak, csak épp használhatatlan. Olyan ez mint a csupasz adsl, lehet telefonvonal nélkül is, csak épp drágább mintha lenne mellette még egy felező dijcsomagos vonalad. Tehát nem kell hülyeségeket beszélni...

Aspyrin: tigernet sztem nem korlátoz le, de honnan vetted ezt a 0-24-ig full sávszélt? Ha egy kicsit előveszed általános iskolai matekismereteid kiszámolhatod hogy 20mbittel a napi 8giga kevesebb mint egy óra alatt megvan, ez azért egy kicsit távol van a 24órátol nem gondolod? De azért kiváncsi lennék az álláspontodra, szted miért kínálnak 80mbit/le 80mbit/fel sávszélességet, van aki erre azért fizet elő, hogy szörföljön???? Hol élsz, ugyanmár...

Meg az ilyen dumák, hogy volt amikor 10giga volt a határ, hogy jön ez ide, kit érdekel, h régen mi volt? Volt amikor csak c64 volt, most akkor mindenki örüljön akinek sz.r gépe van?

Nagyon fárasztó már, hogy minden fórumon van vmi(vagyis sajnos több is) okostojás aki mindent meg akar magyarázni...