qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • phredon
    ja warezolnék, de mi ebben az extra?
    amúgy meg ez hülyeség amit írsz, de ez csak ilyen magyarázkodás, sztem te se gondolod komolyan. Vagy te ezt halálosan öszintén mondod azért fizetnél duplannyit, hoghya épp 3dolog megy egyszerre akkor nehogy legyen vmi kis belassulás? AMúgy net/tv max 1-2mbit de akkor az már igen jó minőségű tv én iylet még enm is láttam, windows update meg nemhiszem létezik olyan ember akinek annyira rohadt sürgős lenne, hogy nem tud vele várni, de update amugy sem szokott oylan gyakran lenni jelentős méretben, és be lehet állítani hogy akkor töltse le amikor engedélyezed, netlimitert is lehet használni stb...
    Tehát ha 1mbit elmegy tvzésre, akkor még mindig marad 4mbited amivel max 1óra alatt lejön bármilyen demó, de más se nagyon tart tovább... Vagy mondj egy olyan dolgot ami nagyon sürgős leeht vkinek hogy nem tud várni, és olyan méretű hogy lényeges különbség van időben 5 és 20mbit között.
    Ja és tegyük hozzá ha épp vmi adást nézel, akkor annyira nagyon nem lehet sürgős az a letöltés:)

De nyílván, a korlátot sem azért rejtik el (mert nincs sehol feltüntetve, sőt az ellentetjét hazudják) mert senkit se zavar, mert senkinek sem a mennyiségen van a hangsúly.