qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    Jajj, persze, annyira jellemző, ha valakinek valami nem tetszik, akkor lehetőleg a LEGSZARABBHOZ (gy.k.: KÍNA) hasonlítsuk a magyar net helyzetet is... Gratulálok, kb. ezt vártam...

A másik meg: tessék nekem ide idézni azt a törvényt ami kötelezi (lol) a szolgáltatót külföldön a p2p korlátozásra...

Továbbra is fenntartom a véleményem: mocskos, rohadt undorító ez az egész. B+zmeg 20 megabites kapcsolattal 200k-val engednek letölteni? Hát elmennek a jó bús francba... Akkor mi a jó q. életnek fizetek elő 20 megás netre??? Remélem a GVH megbünteti őket (bár akkor is szarni fognak rá és úgyis marad a korlátozás, szal én a magam részéről minél előbb búcsút veszek ettől a cégtől).

Ja és én rohadtul nem játszom, ezt nemtom honnan vetted. Légyszi ne oktatgass engem ki, hogy mit ne csináljak - közöd nincs hozzá, hogy mire használom a netem. Nekem nem veled van a bajom, hanem azzal, hogy agymosott katonaként szajkózod ugyanazt, amit a tetű upc a fejedbe vert, holott a szíved mélyén te is tudod, hogy milyen kib@szás ez az emberekkel...