qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    "számotokra"

Nanana!

Én aztán egyáltalán nem töltök le sokat, havi átlagforgalmam 40-50GB, amiben minden benne van (ok volt ennek a 2x-ese is de csak egyszer).

Akkor sincs igazad. Nekem azért kellett a 20Mbit, hogy - bár nem töltök le sokat, de ha le akarok, akkor bármikor gyorsan hozzájussak bármihez. Nem este, amikor a kegyes chello engedi azt nekem, hanem akár napközben is.

Ha pedig nap közben korlátozák, de én pont nap közben akarok leszedni gyorsan egy 700 megás fájlt, akkor kurva ideges leszek, mert akkor mi a francnak fizetek a 20 megáért, ha nem engedik kihasználni?

Élni és élni hagyni? Most szakadjak meg a röhögéstől? A havi 40-50GB-os forgalmammal sehol sem vagyok, ennyit egy hardcore játékos is tölt fel/le, de mégis én szívok, mert nap közben arra amire néha használni akarom a netet, nem lehet. Akkor nézzék meg, hogy ki az aki állandóan torrentezik és szivassák meg őket. De ne engem, aki havonta letölt 5 filmet kb (sokat mondtam), vagy 1-2 évad sorozatot (a többi http, youtube, internet rádió, saját szerver, stb).