Nálam egy ideje jó a p2p, szerintem jó helyen lakom :) Remélem nem lesz több chello előfizető a környéken, mert ha korlátozzák, akkor véget ér egy sok sok éves barátság :) Bár nem tudom, hogy egy szarfos ADSL-lel jobban járnék-e...
De azért most sok mindenkiben csalódtam. Ugye megint kiderült, hogy minket néznek hülyének - igen, itt és más fórumokon is. Kb. 2 hónapja, amikor nálam is gond volt a p2p-vel, akkor teszteltem.
Namost ha egyszer megnézem chello-s ip tartománnyal a p2p-t és megy a 20 megabites letöltés, aztán megnézem ugyanazt a torrentet (600 körüli seeder) a chello-s tartományok kizárásával és nem megy 45-50K fölé, akkor ne mondja már senki a szemembe, hogy márpedig nincs korlátozás, mert kibebaszott idegesítő, amikor hülyének néznek.
Ráadásul kurvára nem logikus, amit a chello csinál! Ugyanis hálózaton belül nem volt p2p korlát, csak hálózaton kívülre, de külföldre (legalábbis nálam) megint csak nem volt.
Akkor most ebben mi a büdös franc a logika? Mondjuk ha fél Miskolc elkezd letölteni valamit az ország különböző pontjain lakó chello-s seederektől, akkor a Miskolc felé menő kábelek végpontjain ugyanúgy túl nagy forgalom lesz basszus! Tehát kurvára semmit nem nyernek vele, de mindegy.