tudod sok minden fugg attol hogy mi a hiba jellege. nekem is voltak pozitiv élményeim az ugyfélszolgálattal, mikor más modem gondjaim voltak, elment a net stb.... viszont az hogy nem jottek ki szerelni valami adminisztrácios hiba miatt, ezt jobb eltusolni.....
gondolj csak bele, nekik én csak egy user vagyok, ki a faszt érdekel hogy le korlátoztak, mit tudok tenni, le vannak védve a szerződésukkel, esélyem sincs hogy panaszt tegyek, de ez igy van minden multinál, telefontársaságok stb.... kinek panaszkodjak a fogyasztovédelemnek? még ha igazam is van, ugyse kapnék ipodot :)
most legutobb a sebesség csokkenés miatt irtam nekik...
"A kábeltelevíziós hálózaton nyújtott internet-szolgáltatás technológiai sajátosságaiból fakadóan egy adott területen az adatforgalomra rendelkezésre álló sávszélesség megoszlik a felhasználók között.
Az Ön által említett hálózati kapcsolat a következő feltételek függvénye:
- a szolgáltató hálózatának terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldal terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldalt üzemeltető hálózatának terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldalt üzemeltető szerverének terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldal szerverének terheltségi szintje.
A Chello Internet szolgáltatásunk esetében [/b]nincs garantált sávszélesség[/b], ezért az elérési- és válaszidő a hálózatok terheltségének függvénye."
most erre mit mondjak? :D
5M-ás kapcsolatom van és minden oldal terheltségi szintje kurva nagy? :)
hogy lehet az hogy eddig gondom nem volt azzal hogy egyszerre toltok, rádiot hallgatok, közben youtube videok-at is toltok stb most meg ilyen port korlátokrol hallok??? de a port korlátozás is biztos benne van a szerezodésben valahol....