22959
-
#11416 én is elcserélem a britannika hungarika együttes tavaly előtti dupla nagylemezét egy nintendó déesre válaszokat PÜ-ben várok "ráfizetés" jeligére -
#11415 ha olyan sok megmaradt,
a #11402-ért cserébe kaphatnék? ;) -
#11414 egyébként nem vagyok hálozati szakérto, nem értem hogyan mukodik és mérik a sebességet, de most ugy látom hogy csak akkor nagy a sávszél ha kevesen neteznek... hm? -
#11413 te olyan kedves vagy hogy téged mutogatni kellene :)
KINEK ÉS HOVA KULDJEM A SZERZODÉSEM HOGY KAPJAK IPODOT? MEGMONDANÁD? még az akcio keretén belul kötöttem szerződést, mégsincs ipodot, ha olyan kurva nagy UPC szakérto vagy kérlek segits már, talán még kettot is kapnék :D
Kösz hogy a felhasználokat szerencsétleneknek nevezed, gondolom te magad feléjuk sorolod, és irto elégedett vagy magaddal, de kérlek kicsit vegyél lejjeb az egodbol, semmi okom hogy hazudjak neked, mint mondtam, ha meg vannak még a tavaly augusztusi felvételek a központtal utána is nézhetsz, ugy érzem te valami bennfentes vagy kulonben nem lennél ekkora ***fej, bocs, és köszi a segítséged, most már tudom hogy valoszinuleg mindenki torrentezik és ezért volt szar a net ;)
üdv -
#11412 ember téged mutogatni kellene.
Amúgy Ipodot és minden ami az akcióhoz jár azt mindenki megkapja. Nem az a lényeg hogy mikor kötötték be a netet hanem hogy a szerzödést mikor kötötted. Egyébként az akcióban annyi ipod megmaradt hogy akár mindenkinek kettöt is lehetett volna adni. Senki nem nyulja ls az ipodot.
5M-ás kapcsolatom van és minden oldal terheltségi szintje kurva nagy? :)
Ezt nem így mérik te zseni, hanem arris függvénye és a rajta lévő szerencsétleneken. Ha egy olyan arrisra vagy rákötve ahol 300 emberből 290 torrentezik akkor az szívás. És akkor cumin vagy te is.
-
#11411 tudod sok minden fugg attol hogy mi a hiba jellege. nekem is voltak pozitiv élményeim az ugyfélszolgálattal, mikor más modem gondjaim voltak, elment a net stb.... viszont az hogy nem jottek ki szerelni valami adminisztrácios hiba miatt, ezt jobb eltusolni.....
gondolj csak bele, nekik én csak egy user vagyok, ki a faszt érdekel hogy le korlátoztak, mit tudok tenni, le vannak védve a szerződésukkel, esélyem sincs hogy panaszt tegyek, de ez igy van minden multinál, telefontársaságok stb.... kinek panaszkodjak a fogyasztovédelemnek? még ha igazam is van, ugyse kapnék ipodot :)
most legutobb a sebesség csokkenés miatt irtam nekik...
"A kábeltelevíziós hálózaton nyújtott internet-szolgáltatás technológiai sajátosságaiból fakadóan egy adott területen az adatforgalomra rendelkezésre álló sávszélesség megoszlik a felhasználók között.
Az Ön által említett hálózati kapcsolat a következő feltételek függvénye:
- a szolgáltató hálózatának terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldal terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldalt üzemeltető hálózatának terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldalt üzemeltető szerverének terheltségi szintje
- a megtekinteni kívánt oldal szerverének terheltségi szintje.
A Chello Internet szolgáltatásunk esetében [/b]nincs garantált sávszélesség[/b], ezért az elérési- és válaszidő a hálózatok terheltségének függvénye."
most erre mit mondjak? :D
5M-ás kapcsolatom van és minden oldal terheltségi szintje kurva nagy? :)
hogy lehet az hogy eddig gondom nem volt azzal hogy egyszerre toltok, rádiot hallgatok, közben youtube videok-at is toltok stb most meg ilyen port korlátokrol hallok??? de a port korlátozás is biztos benne van a szerezodésben valahol.... -
#11410 szal nintendo nincs senkinek? :(
:) -
#11409 Nem tom amikor én köttetem még digi féynképező volt az ajándék. Akkoriban már birtikosa voltam egynek ami jóval jobb volt mint az ajándék szal inkább az ingyé honapokat kértem.
Amugy kopogjan le, komoly bajom az upc-vel még sosem volt sőőt volt hogy a support viszsa hívot, hogy kijavították a hibát elnézést kérnek és, ha gépnél leszek probáljam ki minden tökéletes-e. -
#11408 váháháháh :D
ha utána tudsz nézni és meg van nekik még a tavaly augusztusi felvétel amiben ezt elpanaszkodtam szivesen megadom az adataim, de akkor kérlek intézz egy ipod-ot vagy egy kárpotlás nintendo-t köszi :D
a lényeg amugy, remélem lejott, augusztusban rendeltem, szeptemberben szereltek ( vmi kis hiba a rendszerben) és ezért nem kaptam ipod-ot...
hm, miért hazudnék egyébként?
de ha igy állsz hozzá akkor el se mesélem hogy a korlátos idokben lekorlátoztak ugy hogy még pc-m se volt, csak a modemet hamarabb bekototték mint megkaptam a gépem, és a kikapcsolt modemet lekorlátozták, majd mikor megjott a pc és észrevettem hogy kicsit lassu a net egy hét mulva helyre rakták, persze ekkor sem kárpotoltak vagy ilyesmi, áá dehogy....
errol meg van még a levelezésem is, ha nagyon érdekel elküldöm, de mondom akkor már tényleg intézz nekem egy nintendo, mert már nagyon járna nekem valami... :)
üdv -
#11407 még 3 nap...
(igéret szerint) -
#11406 :D -
#11405 nem cseréled el erre az enkiclopédiára ez 1400MB a tied meg csak 2MB ez lenne életed nagy lehetősége -
#11404 én anno még egy KODAK 2 MP-es digitális gépet kaptam :D pedig nekem is késve hozták a netet legalább 3 héttel :D és mégis megkaptam!!
még ma is használom és egész szép képeket lehet vele csinálni :D -
#11403 jaaa az nekem már úgy néz ki hogy letelt -
#11402 én meg kaptam 3 hónap "minőségi szolgáltatást" :)
(lehet hogy több is lesz) -
#11401 fasza nintendó én meg két évre aláírtam egy világenkiclopédijáér vagy miért amirő asse tudom mi az -
#11400 Sziasztok!
Érdeklődnék, h aki most fizetett elő, és kapott Nintendo DS-t, van-ééé kedve eladni? :) pmet írjon akinek van, thx ;) -
#11399 Mondatának melyik része a hazugság? Az, hogy nem kapott ipod-ot, vagy az amelyikben feltételez valamit? Szerintem egyikre sem lehet kerek-perec kijelenteni, hogy hazugság... -
#11398 Nézd csak azt tudom mondani hogy hazudsz. -
#11397 hm, legutobb az ipod-al ugy jártam hogy megrendeltem az akcio vége elott, regisztráltak stb, persze szerelni nem jottek, ezért rájuk telefonáltam vagy két hét mulva hogy hol vannak, ja bocsi, jott a válasz, pár nap mulva jonnek, persze ekkor már lejárt az akcio igy ipod-ot sem kaptam...gondolom ninetndo is annak jár aki a tűz kozelben van.... -
#11396 Én meg azt olvastam, hogy csak a készlet erejéig adnak Nintendo-t -
LittleBirdY #11395 A szerződésen megnéztem, amit kötöttünk, és azon az áll, hogy Nintendo DS lite + játékszoftver. -
FLeK0 #11394 gépet adnak nem játékot -
#11393 Sziasztok
Kerdeznek olyasvkit aki Sasad vagy Kelenfold kornyeken lakik es chellos. Mennyire stabil a szolgaltatas, es pingekre hanyadan all most a ceg? Regen chellos voltam, es akkor maga volt a pokol, de hamarosan valtani szeretnek, mert nem jo massal osztozkodni 192 kbit ADSL uploadon.... -
LittleBirdY #11392 Valaki tud válaszolni a kérdésemre,légyszi?
A Chellohoz kapott Nintendo DS játékszoftver nevére lennék kíváncsi. Köszi -
#11391 Szerintem nem. -
#11390 csak nem az én gépemen :) -
FLeK0 #11389 hát most hogy elengedték a torrntet lehet az van helyenként
de itt ahol jó maradt a ping/böngészés/letöltés/torrent stb egyszerre, rémélem nem fogják újra 0-ra visszavenni azért mert nagykanizsán nem tudnak netrádiózni -
#11388 Az a baj hogy itt területenként teljesen más a dolog. Van akit szopatnak és van aki észre se veszi hogy belenyúltak a dolgokba. -
FLeK0 #11387 ha erre gondolsz, akkor itt tökéletesen megy a 128kpbs stream már 3 perce -
#11386 :) viccelsz nem?
már nagyon unom hogy mindig csak lepattintják az embert, nem is idegesitem magam veluk, bár egy szép levelet már irtam... központ ugyis azt mondja hogy náluk minden rendben....nem fogja azt mondani hogy bocs de tiltjuk a portokat és még a justmusic-ot se tudod majd hallgatni.... -
#11385 emeld fel a telefont és hívd a 1221-et. -
#11384 na ez már nagyon gáz, még netradiot se tudok hallgatni? -
#11383 nekem is irto lassu a bongészés...viszont speedtest-en 4,5M-et mérek mégis olyan mintha 56k-s lenne a net -
#11382 na húzzá má innen... :) -
#11381 Ennyi a lényeg.
Bár ha kb. júl. közepén is ilyenek lesznek a dolgok, akkor lehet h bepöccenek én is, de addig türelmes vagyok. =) -
#11380 1. tanuljon meg a haverod helyesen írni és fogalmazni
2. olvassa már el azt a szerződést amiről beszél, ott nem garatnálja a upc a full sebességet...oda van bele írva szépen hogy milyen sebességet garantál
3. "A PÉNZÜNKÉRT NE SZOLGÁLTASSON MEGFELELŐ ELŐRE SZERZŐDÖTT MÓDON" ... hát pedig pont hogy úgy szolgáltat, ld. 2. pont (szerződés olvasás)
Az hogy mostanában kimaradások vannak az a fejlesztés miatt van. Ennyi. Ja és nem is vagyok vmi upc bérenc v. hasonló, csak mezei user, aki nyitott szemmel nézi a dolgokat :) -
gammar #11378 http://www.peticio.hu?module=6&pdid=6202
Egyik haver indította ! -
gammar #11377 ez az amit sosem irnak jóvá ,de nem is kell csak szolgáltassanak,most akkor mi is a számla 1/6 részét fizessük be a többit meg részletekben,azzal indokolva hogy a családunk többi tagjának is kell a pénz?Ugyanúgy ahogy ők a netlassítással csinálják...
Mikor kapcsolnak hogy ez karcsúsáv nem széles telkáb,meg le-fel töltök éjjel nappal megy a tv-kben megőrítve az előfizetőket...
-
#11376 nálam már vagy 2 napja a weboldalak jönnek be lassan... másnál is?