qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • trackmaniac
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem. Wifi-s internetünk van, két szobában. Ki lett húzva minden kábel kb. 12 óra hosszára. Az én szobámban rendesen van net (itt van egyébként a router is), míg a tesóm gépén nem akaródzik összejönni. Érdekes, mert "látja" a kapcsolatot, de semmilyen weboldal nem jön be.

Már egy párszor felhívtam a UPC-t, először azt mondták, hogy vegyek le minden olyan programot, ami "bezavarhat" (így levettem a Spyware Terminatort, kikapcsoltam a Norton Antivirust), de semmi. A második fickó már azt mondta, hogy egy winfos újratelepítéssel minden megoldódik. Hát sajnos nem. Azóta sem sikerült megoldani a problémát.

Aztán ismét felhívtuk a UPC-t, de akkor meg már azt mondták, hogy valószínűleg szofverhiba lehet, amire ők nem tudnak semmit sem mondani. Egyébként "látják" mindkét gépet. Ma reggel tesóm megpróbálta ismét a UPC-t, hogy jöjjön már ki valaki, de erre azt mondták, hogy szoftverproblémát nem tudnak orvosolni. Keressünk inkább egy informatikust. Ebben nekem csak az a fura, hogy eddig működött a gép, most meg miért nem.

Ha valaki esetleg tudna valami megoldást, azt nagyom megköszönném! Ciao