22959
-
#11255 szintúgy :/ -
Dodo55 #11254 Nekem meg amióta állítólag levették az állítólagos priorizálást, azóta sokszor szörnyen belassul a net, és 50%-nál magasabb feltöltési sávszélességkihasználtság mellett szinte böngészni is lehetetlen. -
pimpa28 #11253 Nálad lehet, hogy jó, itt (IX. kerület) külföldi tracker, 200 seed-10 peer felállással max 30 kbyte volt tegnap délután is. :) -
#11252 nekem müködik tökéletesen -
#11251 akkor nem olvastad el, amit írtam:
én egy külföldi trackerről, csak külföldi userektől töltöttem 200k-val (kb. 10 seederhez voltam kapcsolódva - ahhoz ez a sebesség reális). -
tompka #11250 Nekem vista féle windows mail van de betudok menni.bár néha 1perc is kell neki hogy letöltse az infót.szóval az elmúlt 1héten át és most is lasú. -
do2 #11249 hali ti betudtok menni outlook expressen a leveleitekhez ? nekem 3 napja nem engedi.. változtak vmit a beálitások ?
-
#11248 modem kihúz, fél perc múlva visszadug.... -
#11247 az miért van, hogy felfelé se tölt rendesen a cucc. Pedig alig van feltöltő tehát mennie kéne. -
pimpa28 #11246 Pyrex, hazai nem-chellos, nem-monornetes címekről talán valóban gyorsabban jön egy csöppet tegnap óta, de külföldről maradt a 30 kbyte/sec. :) -
manowarkill #11245 Hello, lenne egy problémám, remélem valaki tud segíteni. A történet a következő: A 4. kerületben lakom és chello prof csomagot fizetünk, osztjuk x gépre, de az emelés április 24-én nem történt meg. Aznap nem volt internet, gondoltam holnap már száguldok 20 megával. Nem így történt. Másnap ismét az 5 megás netem fogadt. Na jó akkor teló az ügyfélszolgálatnak. Azt mondják nálunk nincs hiba, cseréljünk routert. Na de istenem nem minden router 100 megát bír? Ráadásul 2 évnél nem öregebb a szerkezet. Na mindegy oké, kipróbáltuk még 3 routerrel. Semmi változás. Se torrent, se Dc, se semmiylen fájlmegosztó dolog nem megy, úgyhogy ez nem lehet a probléma forrása. Valakinek volt ilyen problémája? Ha igen kérem ossza meg velem hogyan járt el. Előre is kösz -
#11244 na nem tudni mikortol szűnik meg T-com és chello között ez a korlát ? :\ -
#11243 Tegnap este volt egy szakadás és meglepően ma reggelre sem volt net, de egy modem kibekapcs azonnal megoldotta. Külföldről a torrent most jönmax-szal (mondjuk azzal mintha eddig sem lett volna baj), jók a pingek, stb :) -
tompka #11242 addig jó!
mondjuk nekem 9.-étől nem mér! -
#11241 amúgy a chellos forgalommérő még mindig csak a hálózaton kívüli forgalmat számolja, nem az összeset -
#11240 Szerintem akkor az szart be. -
Zóanagyvarázsló #11239 1.) Igen. chello.hu
2.) Igen, annyit kell tenni.
3.) Hívd a 1221-et! -
#11238 Két kérdésem lenne,
1.) A Professional továbbra is 3 gépre köthető legálisan, mit ahogy a plus volt anno?
2.) Mi a teendő ha hálókártyát cserélek a gépben? (Úgy értem mi jót kell csinálni a chello felé hogy újra legyen internet. prov.chello.hu és kész? És mi van ha nem jó a jelszavam?)
Több lett mint 2 :)
Válaszokat előre is köszi!
-
tompka #11237 Nekünk folyamatosan terhelt a net mert vmi csinálnak de egész tűrhető.
mondjuk néha 600 helyett 900-al töltök de ez csak jó! -
Dodo55 #11236 Ez lol. Az összes weblap tök lassan tölt be, kivéve a google.
A letöltés/feltöltés sebessége viszont normális.
Szerk: Úgy vettem észre, hogy 1-2 másik külföldi weblap is gyorsan tölt be, tehát lehet a BIX-el van valami, vagy nem tudom. -
#11235 "eddig semmi baja nem volt... "
És akkor mi van? Attól nem is romolhat el vagy mi? -
#11234 Netgear router, a UPC adta. De az érdekesség, hogy eddig semmi baja nem volt... -
#11233 Milyen routered van? A UPC által adott vagy saját magad vetted? -
#11232 Szerintem a router is szórakozhat. Upc-nek igaza van ez nem az ő problémájuk. Ha a nettel lenne baj akkor egyik gépen se tudnád elérni. -
#11231 Sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem. Wifi-s internetünk van, két szobában. Ki lett húzva minden kábel kb. 12 óra hosszára. Az én szobámban rendesen van net (itt van egyébként a router is), míg a tesóm gépén nem akaródzik összejönni. Érdekes, mert "látja" a kapcsolatot, de semmilyen weboldal nem jön be.
Már egy párszor felhívtam a UPC-t, először azt mondták, hogy vegyek le minden olyan programot, ami "bezavarhat" (így levettem a Spyware Terminatort, kikapcsoltam a Norton Antivirust), de semmi. A második fickó már azt mondta, hogy egy winfos újratelepítéssel minden megoldódik. Hát sajnos nem. Azóta sem sikerült megoldani a problémát.
Aztán ismét felhívtuk a UPC-t, de akkor meg már azt mondták, hogy valószínűleg szofverhiba lehet, amire ők nem tudnak semmit sem mondani. Egyébként "látják" mindkét gépet. Ma reggel tesóm megpróbálta ismét a UPC-t, hogy jöjjön már ki valaki, de erre azt mondták, hogy szoftverproblémát nem tudnak orvosolni. Keressünk inkább egy informatikust. Ebben nekem csak az a fura, hogy eddig működött a gép, most meg miért nem.
Ha valaki esetleg tudna valami megoldást, azt nagyom megköszönném! Ciao -
#11230 Ez is egyfajta vélemény nyilvánítás. De még mindig nem segítséget kért hanem csak hömbölgött. Azért szívesen elkérném a nevét hogy valóban lemondja e a netet vagy csak a szája volt nagy. Nem tudom mi lehet az amire a chello neki nem jó?
Na mindegy, csá -
#11229 lehet hogy nem is csellós vagyol -
#11228 Nemtom olyan érdekes, hogy nálam minden működik rendben. Biztos nekem a chello extra szolgáltatást nyújt :) -
#11227 húzd ki öt percre a gépet is a (hálókártya miatt) modemet is a (belseje miatt ) nekünk ez segített -
#11226 :( -
#11225 bye -
zebrock #11224 sztem nem volt olyan "flémes" vagy minek nevezik itt , de eléggé elborult állapotba írtam amit írtam. Eszem ágába sincs szórakozni itt ezzel , de ezt éreztem és gondoltam. Kedden megyek lemondani , mert amire kell , arra nem jó , és tuti nem a fejlesztéstől. Persze örülhet itt mindenki , valszeg ez az utolsó hsz-em. Kellemes délutánt , thx ,zeb -
#11223 Unalmas amit írsz, de nem csak te hanem itt még sokan mások. Az elmult 200 hozzászolásból 150-en irták hogy szar a net. A maradék 50 hozzászolást pedig Schrank irta. Ha nincs értelmes mondatod akkor legalább ne írd le azt amit előtted már leírtak.
Ha komoly gondod van a nettel kapcsolatban akkor 1221-en segítenek, de ha írsz nekem a privibe ügyfélszámot akkor mielőbb utána járok, hogy megoldodjon a bajod.
De ha csak flémelni akarsz akkor azt törlöm is. -
zebrock #11222 igazán köszönöm a törlést , nem lepődök meg :) -
#11221 nnna vagyunk mi többen is ne szégyenlősködjetek hulljanak a fejek ... -
#11220 hihetetlen ez szamomra... 1 honapja a letoltesem nem megy 50k fole... uppommal semmi baj az siman 120 folott van [chello extreme] de p2p 50k folott nemtudok huzni. ha nem p2p rednszerrol huzok akkor 200k-nal megall a tudomany...jul 1-ig csinaljak? [XIIIker] kezd fogyni a turelmem -
#11219 ne tépd rá a szád
született rendellenességet mi nem tudunk helyrehozni -
#11216 bár akinek -
#11215 ő legalább aktívan használja nem mint egyesek p2p ...gek -
#11214 Ha valaki már pár órát sem bír ki net nélkül az szánalmas...