UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A vonalra azt képzelsz amit akarsz...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Nincs lehetõségem dolgozónetre"
Plusban vagyok saját pénzbõl = Szarok arra hogy te olcsóbban kaptad, a netet megengedhetem magamnak.
Amugy egy fórum a vélemények cseréjére alapul, ez szerintem nem volt egy offenzív hozzászólás, csak leírtam mit gondolok, ellenben te voltál az aki semmibe nézte kapásból a másikat.
Neked meg fáj hogy nincs lehetõség dolgozónetre? Fáj hogy 2500Ft-val többet fizetsz? Ne te legyél már az aki eldönti hogy fair vagy sem.
Az a pali...
UPC nem fog extremere emelni a dolgozónetnél. Amugy mi fáj nektek? Hogy így is 2Mbit/s el gyorsabb netet kaptok mint eddig; ugyannyiért? Vagy az hogy már nem fizettek 2500 forinttal kevesebbet -azonos szolgáltatásért- mint más?
"Kösz a nagy semmit..." Most UPC nem gonosz, eddig volt túl jó!
Diszkrimináltak. Pozitívan, de Diszkrimináltak.
Jöhet a flame.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
<#vigyor3>#vigyor3>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
ok örülök a sávszél emelésnek, de zavar hogy visszadobnak mediumba...
classic = extreme = 10M/1M ez a korrekt nem az hogy dolgozónetesek nem kapnak annyit.
ha nem is az egész, de jó sokan
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki "Dolgozónet Classicot" fizet az a Mediumba (kivéve egy pár embert akik olyan helyen dolgoznak ahol a munkaadó megállapodott a UPC-vel)
classicom volt ami elméletileg most extreme ami elméletileg 10M/1M
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mondjuk az is lehet hogy mi csak március közepe,vége felé kerülünk sorra.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Nállam még mindíg a régi sebesség van.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Olyan, hogy dolgozónetes csomag, mint megnevezés nem létezik. Valamelyik csomagot (pillanatnyilag classic, majd késõbb medium) kapjátok kedvezményes áron.
Nem olyan sok az a 10-20 mbit, nem kell azért elszállni se... 😉))
Kíváncsi vagyok az extreme-re, meg hogy mennyire fog küzdeni vele a router wan portja, ami ugye szintén max 10-es. :-/
Én általában úgy töltök le, hogy kihasználom a max sebességet, általában azzal a trükkel, hogy ha csak 60KB/s-el jön, akkor berakom a letöltést FlashGetbe, beállítok jó sok szállat, azt jön full speeddel 😊
Ezt sima HTTP letöltésre értettem.
Meg P2P letöltésnél is sokszor elõfordul, hogy jöhetne akár 10-20 Mbittel is.
Intel Core 2 duo E6400,Gf 8800 Gts,Asus p5b,2 gb ram,
Intel Core 2 duo E6400,Gf 8800 Gts,Asus p5b,2 gb ram,
Most õszintén, TE hova írnád be hogy jól is nézzen ki továbbra is a banner, és a mérete se válltozzon. Érdekelne...
Most 20:43 van, amihez ha hozzájön a 16 perc+valahány másodperc, akkor 21 óra, ahhoz meg 3 óra kell, hogy 24 azaz 0 legyen.