qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    "Pedig teljesen világos, ezek a témával szorosan összefüggő hozzászólások. Az ember kíváncsi(legalábbis én) a többi júpíszis hangszertársra. Ha csak hivatalos hírekre vágynék felesleges lenne a topiknak a puszta léte is, hiszen arra a szolgáltató oldala is tökéletesen megfelelő."

Bocs, de ez k.vára nem így van. Te kiváncsi vagy arra, hogy egymás után 50 ember nyavajog itt, meg folyton speedtest-net-es képeket szúr be? Akkor elég mazohista lehetsz :) Mikor VILÁGOSAN le van írva, hogy jelenleg itt és itt és itt fejlesztések vannak. Akkor meg minek ezen csámcsogni? Majd ha a fejlesztés UTÁN is esetleg ilyen marad a net, majd akkor lehet anyázni. De addig minek? Semmi értelme, hiszen a szolgáltató oldalán is kint vannak az időpontok.

Ez kb. olyan, mintha mittudomén a meteorológia más napra esőt mondana és akkor minden ember beleírná a fórumba, hogy "basszameg esik az eső", "már megint zuhog" és még képeket is linkelnének róla, hogy ha valaki nem hinné el...

Ja és komolyan el fogom játszani, hogy én meg folyamatosan belinkelem majd azt a képet, amin látszik, hogy nálam minden ok :) Genya vagyok? AZ! :)