UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bementem a UPC-hez és kérdeztem a hölgyet az internet szolgáltatások ügyében.
Szépen elmondta mit tudnak ajánlani,és hozzátette,hogy lehet dolgozó netet is kérni,ha nagyobb "cégnél"(MÁV,Honvédség,Volán,stb) melózom.
Mondom az nagyon jó mert én is egy ilyen nagyobb "cégnél" dolgozom.Adott egy papírt amire fel voltak sorolva azok a "cégek" akiknek a dolgozói kaphatnak "dolgozó" netet.Tehát ha odemegy valaki egy festékboltból az nem igen fogja megkapni.
Kérdeztem mi a feltétele neki.Azt mondta a munkahelyrõl vinnem kell egy munkáltatói igazolást és ennyi.
Én bevittem és megadták a "dolgozó" netet.
Ennyi a történet.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

nyamiag
te meg ne játszd itt az Istent, pls

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Na ez most már engem is érdekel.
Mert én is úgy tudtam, ahogy Schrank írta.
Mert az hogy egy munkáltatói igazolással besétálok, és kapok olcsóbb netet, az egy kicsit fura.
Akkor miért nem így van mindenkinek? hiszen az orsázg nagy része dolgozik.
Mighty
Szerintem helikopter. De az is lehet, hogy villamos-sín.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Üdv!

Én is 7200 ft-t fizetek a classicért, s ezért engem is érdekel ez a classicból mediumos vita. Nem azért mondom, semmi okom/okunk nincs a panaszra, mert így is jócskán jól járunk ha "csak" a mediummal is. De azért nem mondom, hogy nem örülne a pittyem, ha extremere váltana nekünk is. Most akkor elvileg csak a Dolgozó Netnõl lesz medium nem? Én elvileg azért kapom a kedvezményt mert az egyik felmenõm egészségügyi dolgozó. Most akkor mi a különbség ez akkor közalkalmazottnak számít, vagy Dolgozó Netnek??? Nem kell leharapni a fejem, csak tájékozódni akarok, én a mediummal is megleszek elégedve.
Mo.Organ
Kezdjetek bele egy vitába. És én eldöntöm ki a gyõztes. Eredmény hirdetés holnap délelött.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

MONDOM MUNKÁLKTATÓI IGAZOLÁST KELLETT KITÖLTENI.
DE úgy látom nem tudod mi az.
<#buck>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

schrank
és mit kellett aláírnia a fõnöködnek azt hogy cafetéria rendszerben kiegésziti a munkahelyed a számlát <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Annyi volt a dolog lényege,hogy ki kellett tölteni egy munkáltatói igazolást és azzal kellett bemenni a UPC-hez,ahol is megkaptam a "dolgozó" netet és 7200FT-t fizetek havonta.ÉN és nem a munkáltatóm.

??
Most,hogy jön ide az anyám???

Mondom nekem "dolgozó" netem van,de ÉN fizetem a 7200FT-t és nem a munkáltatóm.
A munkáltatómnak annyi köze volt a dologhoz,hogy a fõnököm aláírta a munkáltatói igazolásomat.

Mo.Organ
Igen hülyeséget beszélsz, de senki nem nevet ki.

schrank
te mirõl beszélsz hogy saját magadnak kötöttél dolgozónetet és azt kapod a közalkalmazotti áráért nem a muterod intézte saját kontóra <#szomoru2>

DjDano
a "dolgozónetet" teljes mértékben a munkáltató állja(tudtommal), a "közalkalmazotti kedvezmény" egy teljesen más tészta, ott tényleg az állam fizeti a különbözetet, de én azt is el tudom képzelni, hogy áprilistól ezt szépen zsebrevágja az UPC

persze most kárörvendõen nevet az aki eddig se esett be a kedvezményes körbe.... na mindegy ez van

PyRex
Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de pont azért kedvezményes, mert az állambácsi fizeti a teljes ár ésa kedvezmény különbségét...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
vártam, hogy mikor kerül be a chello topicba is gyurcsány suxxolása... <#rolleyes>

Mighty
Errõl a kevesebbet kapok vagy milyen vitáról egy vicc jut az eszembe:

Megkérdezik a skótot, hogy miért olyan szomorú.
- Azért, mert csökkentették a villamosjegy árát.
- Dehát te nem is jársz villamossal
- Az lehet, de eddig megtudtam spórolni 10 pennyt, most meg már csak 8-at.

Ti eddig megspóroltatok 3000 ruppót, most meg már csak 700-at. pfff

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Milyen állambácsi fizet bárki után is?
Azt sem tudják,hogy a világon vagyunk.
Az UPC adja kedvezményesebben,a "dolgozó" netet.
Az államnak ehhez semmi köze.
<#buck>

Hello
Nekem is "dolgozó" netem van,de ÉN fizetem és nem a munkáltatóm.A munkáltatóm egy forintot nem fizet az én internetembe.
Azt sem tudják,hogy nekem internetem van otthon.
De még így is meg fogja érni,mert a Standard
2008. március 31-ig tartó hûséggel akciós: 7900 Ft/hó(upc oldaláról bemásolva),de nekem a mostani classik dolgozó nettel 7200FT-be kerûl.
Na most,ezt meg fogják emeli ami még így is megéri majd,mert a standard-ból lesz a medium és én ugyanazt fogom kapni csak kb 700FT-al olcsóbban.De még így is sokkal nagyobb le/fel töltési sebességgel mint a mostani classic.
Én azt mondom ne legyünk telhetetlenek,és örüljünk,hogy a UPC ekkora mértékben emelt.
<#vigyor3>

schrank
fogd már fel hogy nem a szolgáltató szopat B+ neki az az érdeke hogy a drágábbat adja de ha közalkalmazotti a neted akkor a gyurcsány ferkót baszogasd mert nem ad már annyi támogatást mint eddig ha meg dolgozónet akkor meg a cég nem tehet arról hogy a upc-nek nem kell a "utalványos szarod" <#idiota>

Azért mégiscsak az állambácsi fizetett, ha classicot kaptad 7200ért.
DjDano
szerintem abszulut inkorrekt lépés az UPC-tõl! Eddig ugyebár majd 3000 ft-al kevesebbet fizettem a Classicért... most ez lecsökken 700 FT-ra.

Ez már nevetségesen kevés, arra megy ki a játék, hogy elõfizessek a drágább csomagra.
Nem beszélve arról, hogy jó ideig 12 rongyot perkáltam le nekik, erre most visszaminõsítenek.

schrank
akkor valszeg kevesebbet "fogol" fizetni mert kisebb csomag olcsóbb kb a minimum áráért kapod majd a mediumot <#miaz>

a #7092-hez meg annyit még hozzáböfögnék,hogy eddig sem az állam fizette mert igy is le volt perkálva a 7200 HUF/hónap.<#beka2>
Amugy meg nem értem mibõl jött le itt akárkinek is akármilyen irigykedés a részemrõl.
PyRex
elõzõ hozzászólásomat ne vedd magadra. nem neked szántam, csak általánosítok, sorry.

Hé!Azért nem kell leb***ni a fejemet.Nem elégedetlenkedtem,csak tájékozódni szerettem volna,de azért köszönöm az épitõ jellegû válaszokat!<#beka3><#hehe>
PyRex
jaigen, majd' elfelejtettem, magyar mentallitás:

kérek sokat occsóé vagyisnemhaneminkább ingyé'
letöltök mindent, ellopok mindent, faszé' fizetek ha meglehet okosba ingyéis... <#idiota>

Met
jajj már, az nem illik bele ebbe a mentalításba

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PyRex
omg, de mások csöppet többet fizetnek érte, or not? fizessenek õk is és lesz nekik is. ennyi. 😊

Met
ilyen a magyar, irígy
ha másoknak extreme lesz a classicból akkor neki miért nem?<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

schrank
ráadásul már az ászf megjelenésekor konkrétizáltuk hogy "csak" medium csomagjuk lesz és hogy ezért a upc-t anyázza az meg aztán komplett idiotizmusra vall <#szomoru2>

PyRex
ezt én sem értem 😊 olcsóbban jut hozzá, növelik is, de az sem jó 😊

schrank
így is simán duplája lesz az up/down-od ráadásul kedvezményes áron kapod és még sírsz is ez itt tényleg magyarország , arról nem is beszélve hogy nem a szolgáltató tehet arról hogy az állam nem fizeti neked a drágább csomagot <#idiota>

Emberek,ne hagyjatok már kétségek között 😊.Nekem chello classicom van,közalkalmazotti kedvezménnyel és eleinte meg voltam gyõzödve róla hogy biztosan extreme csomagba fognak márciustól átrakni,de tegnap óta ahogy olvassgatam a h.sz-kat nagyon elbizonytalanodtam hogy ebbõl bizony csak medium lesz.Tudja valaki frankón hogy akkor ez most hova fog tartozni?
precision

Bazinga!

precision
<#beka2>

Bazinga!

Mo.Organ
de kár. én már kezdtem örülni. <#mf1>

Laky
Ha nem írtad volna oda, hogy viccelsz, akkor esküszöm kinyomom a torrentet 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

schrank
az a biztos ami az óriás plakátokon szerepel meg amit a szõke meg a badár bohóckodik a tévében <#hehe>

Zsoltika 007
Bocs de amíg nem teszik ki azt addig magyarázhat bárki...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

schrank
köszike a hiteles infót <#idiota>

Blufox
Felejtsd el.korrigálva lesznek az elírások mert akad bõven hiba benne.<#wave>

precision
helo. upc.hu / Általános Szerzõdési Feltételek (ÁSZF)

Bazinga!

Blufox
Üdv! HITELES helyrõl tudom UPC!,hogy a korlát tõrlés IGAZ.Nincs semmiféle 250GB ,meg egyébb kitaláció.
Nincs külömbség dolgozói net és classik közt,tehát extrem kategória.

schrank
upc fejesztés = nesze semmi fogd meg jól <#hehe>

mrzed001
Több klienssel egyszerre sem sikerült 70k fölé mennem (sebesség tesztelõ aszondta, hogy még 2400kbps szabad sávom van mellette le <#wilting>)
Azt ugyebár nem nehéz megoldani, hogy pl >10000-es portokat lekorlátozzák (ha csak ennyit tettek nem gond)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

NeoMaN
Nálam ugyanezvan sajnos több klienst is próbáltam, már sírógörcs kerülget. Valami nem stimmel, valamilyen portokat tuti letiltottak...

Zsoltika 007
Ha eddig kibírtad nehogy belerokkanj! <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rekettyes
basszus akkor még két hónap forgalom spórolás nna mindegy😞

precision
nem törlik azt sem, gondolom így mégjobban tudják tesztelni hogy a "nagy" elõfizetõk mit fogyasztanak

Bazinga!