22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • FLeK0
    Egyik átver, másik szart ad, csodaország.
  • NeoMaN
    dolgozónet....
  • DaniX14
    Nekem a download az 1230 KB/s a Up. ugyanannyi:D
  • nyamiag #10281
    jol vanna késő volt már :D

egyébként meg Mbit-re gondoltam
  • Sil3nt
    extreme csomagnal [XIII.ker] 5/1mbites a netem csak...van egy wireless routerem [smc] ami 11mbites... e miatt nem megy full savszellel a netem vagy chello meg dolgozik?

U.I: term. modem restart mar volt, macet is csereltem...+ allandoan 5/1mbit, tehat se lassabb se gyorsabb
  • ttvdvd
    ha minimumos vagyok akkor mennit lehet nekem havonta letölteni??
  • Tigristank
    Átverés az ADSL sávszélesség emelés!
  • Mo.Organ
    Ajánlom mindenki figyelmébe a főoldal kiemelt cikkjét.

• HunnernesKonge
    Megabyte és Kilobyte között szerinted 8 a váltószám?
  • do2
    engem nem nagyon zavarna az ha csak 512-vel menne, max nem töltök addig vagy vmi.. de amikor 100x kiirja minden második weblap megnyitásánál hogy az oldal nem található, az kicsit bosszantó..
  • MEdievil
    na igen amikor az embernek chello profja van elvileg 20 mbps-el és előtte legalább volt egy 6mbps stabil netje akkor nem nagyon jó érzés 512kbps es net szinvonalt élvezni
  • do2
    Amúgy én megtudom érteni akik idegeskednek ha full szar a chellojuk, még ha fejlesztés alatt is van a upc... Nekem szerencsére az elmúlt 2 évben semmi baj nem volt vele.. de tegnap óta elég gyér lett...
    Én se nagyon éljeneztem amikor ilyeneket kaptam minden második weblapnál hogy nem található.... vagy ftpn akartam feltölteni a weblapomat, és folyamatosan megszakadt a kapcsolat ,stb stb..
    Még ha tudják is az emberek mi a pálya a upcnél, akkor is anyázik magában 1 kicsit... én is azt tettem, még ha tudom hogy nem változik ezzel semmi még 1 darabig..
  • Mo.Organ
    az a baj, hogy az értelmi fogyatékosoknak írhatsz ide bármi, akkor sem fogja megérteni. Sőt még majd te leszel lebaszva azért mert beleszolsz az igen is komoly problémába.
    Hagyd igazábol már a kedvencek közül is kivettem ezt a topikot mert csak szánalom ami itt megy.
  • Nortai
    de szerintem csak elszámolta... lehet vista hibája :D
  • Nortai

Ez csunya mediumal! :D igy ment végig mig bennem fejeztem e fájl feltöltést! 6megabájtos fájlt...
  • Jobson
    nekem tuti a sebességem (medium), de amióta elindultak a gyorsítások a dc használhatatlan :(((((
  • StephenKing
    Nyugi nyugi ugyse tudsz ellene mit tenni, ha jó akkor azért linkelik a képet ha meg nem jó a sebesség akkor meg azért. A következő pár hét még erröl fog szólni.
  • bertino
    elhisszük, de tényleg nem érdekel senkit
  • Dant0r
    Most például egy tök reális Light/Minimum sebességet mutatott =D
  • PyRex
    de rohadt unalmas... légszi, mindenki linkelje be a speedtest képeket amin látszik, hogy milyen szarfos a szolgáltatás! Igen, ezt akarjuk! Napi 10000 speedtest.net képet! Az ne zavarjon titeket, hogy qrvára nem reális értéket mutat sokszor, de azért mérjetek csak azzal... az lesz a jó!

Elárulok egy titkot. Nálam a speedtest.net sosem ment még 14 megabit fölé. A valóságban meg legtöbbször lazán töltök 20mb-es sebességgel. De azért ti csak ragaszkodjatok a speedtest-hez.

Komolyan mondom, a chello-nak ez a speedtest lesz a veszte. Majd mennek a userek sorban felmondani a szolgáltatást, mert a speedtest szerint nincs meg a sebesség... omg, ez komolyan hihetetlen...
  • tomy8614

light->minimum
  • Galcsi
    Pont ugyan ennyit mutat a speedtest is nekem
  • bertino
  • Flower
    Egyre lassabb. 4800/700 körüli volt, most 1500/500
  • PyRex
    te miről beszélsz? :)
  • NeoMaN
    mit kell megszorozni 8al?
  • nyamiag #10258
    8-cal kell megszorozni, de np :|
  • do2
    én ezt nemértem b+ a játék alatt 10-20 között mozgott a pingem 1 deka lagolásom se volt semmi.. de a weblapok meg nem nyilnak meg soxor.. mi a rák lehet ?
  • HunnernesKonge
    Akkormárénis :D
  • do2
    huhh bakker van vki a 8 kerből ? 1x megy a net 1x nem.. most nagyon szar kb 30 perce
  • mooo
    speedtest.net-ről is plz!!!444
  • Laceee
    nem kevés a pinged, én nekem még a 150 is sok
  • PyRex
    Jó akkor én is... legyen más is ideges :)

CHELLO PROF. II. ker (szinte végig ilyen, semmi gond nincs vele - szokásos torrent korlátozás néha bejátszik, de ennyi)

• SASboy
    passz
    láttam, h előttem is linkelnek, gondolom én is rakok egy képet :D
  • Garfield
    IX. kerület, április 16-ra ígérve, medium csomagnál ma este FTP-s letöltés 510 és 630 kb/s közt ingadozik, torrent viszont még ratyi.
  • nyamiag #10249
    ki az istent érdekel? :D
  • SASboy

extreme csomag
  • chicco24
    Eger,medium,emelés megvolt.
  • PyRex
    Külföldi ip-ket nem korlátozzák, csak a belföldi, nem chello-s IP-ket, de azokat sem mindig és azok közül sem mindet.
  • PyRex
    "Pedig teljesen világos, ezek a témával szorosan összefüggő hozzászólások. Az ember kíváncsi(legalábbis én) a többi júpíszis hangszertársra. Ha csak hivatalos hírekre vágynék felesleges lenne a topiknak a puszta léte is, hiszen arra a szolgáltató oldala is tökéletesen megfelelő."

Bocs, de ez k.vára nem így van. Te kiváncsi vagy arra, hogy egymás után 50 ember nyavajog itt, meg folyton speedtest-net-es képeket szúr be? Akkor elég mazohista lehetsz :) Mikor VILÁGOSAN le van írva, hogy jelenleg itt és itt és itt fejlesztések vannak. Akkor meg minek ezen csámcsogni? Majd ha a fejlesztés UTÁN is esetleg ilyen marad a net, majd akkor lehet anyázni. De addig minek? Semmi értelme, hiszen a szolgáltató oldalán is kint vannak az időpontok.

Ez kb. olyan, mintha mittudomén a meteorológia más napra esőt mondana és akkor minden ember beleírná a fórumba, hogy "basszameg esik az eső", "már megint zuhog" és még képeket is linkelnének róla, hogy ha valaki nem hinné el...

Ja és komolyan el fogom játszani, hogy én meg folyamatosan belinkelem majd azt a képet, amin látszik, hogy nálam minden ok :) Genya vagyok? AZ! :)