GuTi21#10033
Sajnos későn néztem vissza ide. Nah a következőt tettem eddig kb. 4-5 alkalommal telefonáltam és miután 3/4 óra után felvették a telefont persze az én zsebemet nyomja ez is mindíg elmondták, hogy náluk ugyan semmi nincs, a modemem ugyan lassan válaszol meg elvesznek csomagok, de nem ők tehetnek róla. Aztán azt mondták biztosan kontakt hiba a kábelnál. Kijöttek lecserélték a kábelvégződésem a helyzet változatlan. Az utolsó két hívásnál meg mindíg azt mondták, hogy náluk nem csinálnak semmit aztán a bő negyed óra telefonos húzd ki, indítsd újra, csináld ezt-azt után mindíg kinyögték talán náluk van valami. Többször nem vagyok hajlandó hívni csak az elmúlt havi mobilszámlámon több mint 2000 ft a köcsög upc ügyfélszolgálat. Ma írtam emailt gondolom azzal is annyit érek majd mint a telefonhívásokkal. Na tudod EZ A SZÁNALMAS amit a upc művel. Nem mondom, hogy minden ott dolgozó tróger mert mint látom benned is megvan a segítő szándék. De mint már korábban írtam (és már más is) ha én a munkahelyemen más rovására fejlesztgetnék akkor két lábbal rúgnának ki.
Neked még egyszer előre is köszönöm a segítséget holnapi nap folyamán elküldöm a mac számot.
További szép estét!