22959
-
#10044 any1? -
#10043 akkor lehet dolgozóneted van -
lokissrác #10042 a számlálót már kikék venni :: ) március 7től mediumom van, az emelt... ja és nem uj előfizető vagyok... : )
{Debrecen} -
zltn2 #10041 medium -
Laceee #10040 mert akkor nem lehetne reklámozni, hogy teljesítmény a köbbön :) -
Zoelee #10039 nem vagy egyedül....de remélem nem lesz sokáig ilyen...és úgyis hiába telefonálgatnék avgy stb..mert úgysem tudnának vele mit kezdeni amíg fejlesztenek....habár nem vágom először miért nem teremtik elő a hátteret hogy ilyen gondok ne legyenek... -
GuTi21 #10038 Frissen telepítet winxp pro sp2 után windows frissítés délután 3-óta megy és még nem fejezte be LOL! -
GuTi21 #10037 Bocs hogy ezt mondom de örülök egy kicsit. Legalább van sorstársam!
Ettől eltekintve kedvem lenne meggyújtani őket, mint a Hackerek című filmben (ha jól emlékszem). "akár fel is gyújthatom az egész épületet" -
Zoelee #10036 Jó neked...nekem ennek a felét sem éri el..... -
GuTi21 #10035 Jön az este és már száguld is:
-
#10034 ha jól emlékszem volt már szó arról hogyan lehet új ip-t kérni
le tudná valaki írni még1x pls? -
GuTi21 #10033 Sajnos későn néztem vissza ide. Nah a következőt tettem eddig kb. 4-5 alkalommal telefonáltam és miután 3/4 óra után felvették a telefont persze az én zsebemet nyomja ez is mindíg elmondták, hogy náluk ugyan semmi nincs, a modemem ugyan lassan válaszol meg elvesznek csomagok, de nem ők tehetnek róla. Aztán azt mondták biztosan kontakt hiba a kábelnál. Kijöttek lecserélték a kábelvégződésem a helyzet változatlan. Az utolsó két hívásnál meg mindíg azt mondták, hogy náluk nem csinálnak semmit aztán a bő negyed óra telefonos húzd ki, indítsd újra, csináld ezt-azt után mindíg kinyögték talán náluk van valami. Többször nem vagyok hajlandó hívni csak az elmúlt havi mobilszámlámon több mint 2000 ft a köcsög upc ügyfélszolgálat. Ma írtam emailt gondolom azzal is annyit érek majd mint a telefonhívásokkal. Na tudod EZ A SZÁNALMAS amit a upc művel. Nem mondom, hogy minden ott dolgozó tróger mert mint látom benned is megvan a segítő szándék. De mint már korábban írtam (és már más is) ha én a munkahelyemen más rovására fejlesztgetnék akkor két lábbal rúgnának ki.
Neked még egyszer előre is köszönöm a segítséget holnapi nap folyamán elküldöm a mac számot.
További szép estét! -
#10032 Szánalmas most már amit itt csinálsz. Február 25. óta szar a neted akkor szerintem be kellene jelentened, és nem itt rinyálni.
De ha priviben elküldöd a MAC számot a modemeden ami van, akkor megnézem neked pontosan hogy hol van a hiba. 19:30 - ig küldheted addig dolgozom -
GuTi21 #10031 Persze örülök, hogy ilyet kaphatok havi közel 10e-ért. -
#10030 örülj egyáltalán, hogy azt eléri :) -
GuTi21 #10029 Jó látni, hogy valakinek azért megy. Nálunk február 25 óta ilyen. Minden nap de. 10-11-től este 9-10-ig rosszabb esetben éjfélig. És csak fokozatosan lassan javul este is. A teljes sebességet ami 10mb helyett is csak kb. 6mb úgy éjjel 2-3 körül éri el. -
#10028 Őszinte részvétem neked és a hasonló cipőben járóknak is.
Nálam az első 3 nap volt kritikus, azóta maxon megy minden és hálistennek a pingek is jóak.
Monnyuk P2P csak UPC ill. monortel vagy USA (ez utóbbi röhely!) között normális. -
GuTi21 #10027 reggel 11 óta (addig megvolt az 5mb) ez a csúcs:
-
#10026 Áhh, inkább veszek egy 1kuki-2punis elosztót azt beteszem közvetlen a TV-be...
Kábelt biztos nem nyiszálok, utálom a koaxot.
:) -
#10025 Valahol elvágod a tv-be menő kábelt, teszel a 2 végre dugót, közéjük az elosztót és kész. -
#10024 Hát nálam ez van:
Alul megy a modembe, felső jobb oldali meg a tv-be. Gondolom a tv-be menő elé kell az elosztó, de hogy a faszba szedem szét? Ez valamilyen menetes vagy rögzített izé...
:D
Hogyan? -
Laceee #10023 kiváncsi leszek mi lesz akkor ha a Minimum és Medium csomagok sávszéljét megemelik akkor milyen lesz, ha még ezt is alig birja el... -
#10022 na igen, ilyenekre vártam, mert ilyet sehol nem láttam :-% thx -
alakryon #10021 Ja, lefelé váltás csak akkor megy, ha nincs hűségszerződésed. Ha van, csak felfelé mehetsz büntetés nélkül, lefelé csak akkor, ha lejár a hűségszerződés. -
alakryon #10020 Hálózatfejlesztés... heh. Én rendszergazda vagyok, és ha át kell szerveznem a hálózatot, akkor először a meglévő szerverek mellé csinálom meg az új kiépítést, redundánsan futtatom 1-2 napig, majd lekapcsolom a régit és marad az új. Az átállás zökkenőmentes. Ki is rúgnának, ha akár 3-4 napig fennakadások vagy lassúság lenne... Az UPC-nak szerintem több pénze, lehetősége, munkaereje van erre. Nem tudom, miért kell szivatni az embereket. Ha meg hozzá nem értő embereik vannak, rúgják ki őket, és vegyenek fel normális munkaerőt, aki tud is dolgozni. Amennyit fizetünk, annyiből meg lehet fizetni normális munkaerőt is. -
#10019 thx -
#10018 betotyogsz a legközelebbi ügyfélszolgálatra és megkéred a hölgyeményt, hogy vegyen vissza a sebességből, ingyér van -
#10017 mibe kerülne és hogyan lehet extreme-ről medium-ra váltani? -
#10016 -
#10015 szóval orosz kém vagy -
#10014 thomson, rádiót hallgatni néha -
#10013 milyen erősítöd van???? és mire kell az neked??? -
Ilyen lenne elvileg az alpfelállás mindenhol. -
Zoelee #10011 Eger, Standard
Letöltés: 10kilobájt/sec
Feltöltés: 5 kilobájt/sec
lassan eléri a betárcsázós modemes sz*r szintjét...
amúgy mennyi a minimum amit a upc a szerződésben megad hogy azt mindig teljesíti?? -
#10010 Létezik koax elosztó, egy bemenet 2 kimenet, az egyik kimenet a tvnek a másik az erősítőnek. Vettem egy koax dugót, belekötöttem egy vezetéket (az erősítőhöz adták, van a másik végén gyárilag egy dugó a rádió csatlakoztatáshoz) és kész is, jön szépen minden sztereoban is ha olyan. -
Laceee #10009 ha jól tévedek akkor egy ilyen csatlakozó kell a kábel végére:
-
#10008 van egy osztás minimum a lakásban. AZ egyik fele internet, a másik fele szűrőzve van. Azon megy a TV adás. Ha oda beteszel mégegy osztás akkor simán rácsatlakozhatsz a rádióra, ennyi. -
#10007 Na ez engem is érdekelne, melyik kábelt kell rákötni ugyanazt amelyik a tvbe csatlakozik? De hogy veszed ketté? -
#10006 Én simán rákötöttem az erősítőre egy darab kábelel aminek a végén az erősítőnek kellő dugó volt. -
#10005 uhhdeláma vagyok, köszi!