UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
:o
akkor bocsi:(
félreértettem a szitut:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike teljesen másról van szó mint 1 netmegosztásról.. otthon én is elosztom a netet routerrel, és ott osztódik a net.. de itta plussról van szó ahol három chellos ip cimet kapsz... nálam a melóhelyen mindhárom külön iprõl egyidõben maxal jön a net,pyrexnél nem igy van.. nálam meg igen.. én elhiszem hogy õ szerinte ez lehetetlenség, de én tehetek arról hogy nálam igy van ?
JAG1
Még egymást is megölnétek egy kis sávszélért. Szánalmas...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mike0013
biztos, hogy nem úgy megy, mert nálunk ketté oszlik a 300kb/s...
amikor mindketten töltünk tesómmal... akkor 150-150, és nem max-max (300-300)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hát ahha,én már mondtam kész vok bizonyitani az állitásomat.. azzal hogy te megvagy arról gyõzödve hogy nem úgy van meg pyrex arról asszem nem én tehetek... nekem tk min1 hogy hogy kellene mennie szeintetek..
nálam igy megy, mondtam ha vki kiváncsi rá megmutatom... szóval ezt a tévedés dolgot inkább hagyjuk...
Mo.Organ
Tényleg csak az a szégyen hogy felnõt emberek ha tévednek nem tudnak elnézést kérni. Pedig akkor lennének igazán csak emberek ha elismerik hibájukat.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

ja szerintem is törölheted pyrex pár okoskodását:)
PyRex
ideje lenne ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mike0013
hajrá;)

Mighty
Ha tovabbra is boduletes hulyesegeket irtok, moderalast beizzitom!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

NeoMaN
haggyadmá ezt a faszságot, mert már télleg idegesít a hülyeséged bazmeg

ja fõleg hogy a többésnek nem is plussa van, szerintem is privibe nyomázzad nekem mostmár a dolgokat reagálok majd rá:)
Nem lehetne ezt priviben innentõl??? Kicsit unalmas már....<#banplz>

amúgymeg amig van korlát addig sokkal gyortsabban elérheted a 60 gigát szóval nem mindenesetben yó az ha mindháromról amxal töltesz.. msot viszont ha emgszünik a korlát lehet visszaál olyanra amilyenre te mondod
okés küld azt a három linket várom.. de zhogy bizonyitod be hogy valóban annyi amennyit mondani fox ?:D te képes vagy kamuzni csak azért hogy igazad legyen:):):
PyRex
én nem nem értem, nem kell ám hülyének nézni. egyszerûen ez nem igaz, ennyi :)
sorry, de ha te elhiszed, hogy a upc most 16k-ért 3x6 megabited ad, már 1-tõl meg 3x20 (=60!) megabitet fog adni, akkor kb. annyira vagy értelmes ember mint do2. nem tudok mit mondani, ne haragudj... részemrõl a vitát befejeztem, nem fogok egyértelmû dolgokról vitázni pár okostónival. azok után meg pláne nem, hogy konkrétan a chello-s munkatársak is leírták, hogy ez egy baromság.

Z
Figyelj: ha nem érted, akkor itt egy analógia:

CSÚNYA OFF: :DD

Ha a kocsidba három betöltõ nyíláson (mondjuk pluszban: olaj, és szélvédõmosó) át töltöd az üzemanyagot, akkor 3-szor olyan nagy teljesítmény leadására lesz képes az autód, 3-szor olyan jó menetteljesítményekkel! Pl: 170LE-s autó:

ad1: gyorsulás álló helyzetbõl 100km/h-s pillanatnyi sebességre: elõtte: 8.0 sec, utána: 8/3 sec, ami kb 2.67 (6-os fölött pontocska, hogy a matematika szabályai szerint járjunk el)

ad2: végsebesség (és jelen esetben talán ez a lényegesebb: elõtte: 220km/h, utána 660km/h <#zavart1><#idiota><#zavart1>

ÉÉÉTED MÁN? <#kacsint>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PyRex
egyébként simán letesztelem, hogy igazat mondasz-e, majd kapsz 3 url-t (mondjuk 3 nagyméretû fájllal) amit le kell töltened, megmondod melyik 3 ip-rõl fogsz kapcsolódni én meg nézem a szerveren a kifelé menõ sebességet, ennyi

ha eléred a 3x 6 megát, akkor fejet hajtok, de ettõl függetlenül akkor is csak neked van mákod, mert a chello egyszerûen NEM így nyújtja a szolgáltatást, mint ahogy azt mindenki megmondta, nem csak én.

PyRex
ááááá, ne fárassz már :))

[kérlekmentsetekmegtõle<#idiota><#nyes>]

vagyis 19,2 :)
pyrex ja durva lesz ám nekd:( fõleg háromszor 19.5:)
Sly06
EXTREME (Classic)

Le:10 Mb/sec

Fel:1 Mb/sec

Limit: Eltörölve
<#zavart1><#eljen>

PyRex
tekintve, hogy 6 megabittel most olyan 720K-val töltök le 768 helyett, az 20 megával - ha minden jól megy - 2400K lesz :D ami dúúúrva... -19,2 megabit

Magam is ilyesmire számítok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Természetesen garantálni tudnák neked a 30mbit-et fixen, csak nem ennyi pénzért, amennyiért most az up-to szolgáltatást nyújtják széles körnek.
Ezt hívják üzleti bérelt vonalnak.
scs17
ámen

Hát figy.
A Classic elméletileg 3072, nekem olyan 2800-2900
Tehát szerintem kb így lesz:
Minimum 1100-1200
Medium 4800-4900
Extreme 9500-9800
Professional 18500-19500
:(
köszi

scs17
igen

nyamiag
16900 1 éves hûségnyilatkozattal

gondolom te 2 évre írtál alá?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

akkor februárban még él a korlát? <#rolleyes> <#lama>

HunnernesKonge
Én úgy tudtam hogy a chello a csomagban meghatározott maximumot tudja nyújtani minden felhasználójának, persze nem garantáltan, de közel a maximumot.

Egy másik fórumon pedig azt olvastam, hogy a chello minden ügyfelének garantálni tudná a 30Mbit/s-es sebességet. (persze ez lehet hülyeség,én nem is tudom elhinni) ezért kérdezném elsõsorban Mo.Organ-t hogy akkor most a chellobol is akár 5, akár 10, és akár 20Mbit/sec lesz? :S

Vagy ez úgy fog kinézni hogy akár 5 = 4,5 akár 10 = 9 akár 20 = 18Mb pl?
scs17
a 16900Ft 1 év hûség esetén van

PyRex
De amúgy egy dolog nekem is szöget ütött a fejembe... ugye a professional-t 16900-ért hirdetik akciósan - tehát gondolom hûség aláírva, stb. Most ha jól tudom 15900-ért kapom, mert ennyiért írtam alá X évet, akkor az X év lejártáig tuti ennyiért (vagytalán maximum kevesebbért) kapom, igaz?

nem mintha az az ezer forint olyan hûde sok lenne a csomag árához képest :)

scs17
ezek szerint akkor nekem csak áprilisban emelnek :( az majdnem 2 hónap :o, de majd csak kibirom :), errõl jut eszembe lehetne egy másik visszaszámlálót is csinálni a lightosoknak és a standardosoknak is <#vigyor>

Mo.Organ
Nem bántani akarlak inkább betudom a késõ estének hogy ilyen butaságot kérdezel.

nyamiag
1 nem
2 maradnak az árak

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

2 kérdésem lenne:
1- módosítanom kell a futó szerzõdésemet ahoz hogy érvénybe lépjen az új sebesség?
2-kötelezhet az Upc csomagdíj emelésre,vagy továbbra is maradnak az árak?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

PyRex
NSD <#worship>
Mo Organ <#worship>

Gondolom hasznos lesz, annak aki még nem olvasta.

Egyébként ha már felvetõdtek a kérdések, félelmek, és egyebek, nem árt, ha összefoglaljuk, mi az, amit tudnotok érdemes:

A sávszélesség emelésérõl:
Mint a közleményben is láthatjátok, a régi, Classic és Plus szolgáltatást igénybe vevõ elõfizetõk automatikusan emelt sávszélt kapnak március 1-tõl, a Light és a Standard szolgáltatást igénybe vevõk pedig április 1-tõl lesznek emelve, és ez vonatkozik azokra is, akiknek a bekötése február 28-ig fejezõdik be. Akikhez március 1. után kötjük be bármely szolgáltatást, automatikusan a nagyobb sebességet kapják. Visszás helyzet, de ez van, kellett egy kompromisszum. A régi elõfizetõk közül az átmeneti egy hónapban upgrade-elõk az új sebességet kapják, szóval ez is alternatíva smile2.gif

A várható sebességekrõl:
Ne felejtsük el, hogy ez best-effort jellegû szolgáltatás, azaz minden csillag kedvezõ együttállása esetén érheted el a maximális sebességet. A garantált sávszélesség maradt változatlan. Továbbá nagyon komoly sávszélességhasználati többlet várható, így a végrehajtott és végrehajtandó bõvítések ellenére sok helyen fordulhat elõ torlódás. A sávszélesség kihasználása a userektõl is függ, velük pedig nehéz tervezni, szimulálni pedig nem vagy csak korlátozott mértékben lehet a viselkedésüket, tehát bizonyos szinten mi is érdeklõdve várjuk a terhelési mutatók alakulását. Tõletek is türelmet kérünk, az éles indulás után bizonyára lesznek tömött szakaszok, lehetõség szerint minél elõbb bõvítünk mindenhol. Ez nekünk is nagy menet lesz.

A forgalommérésrõl:
Mérés lesz - ráadásul nem hálón belül-hálón kívül, hanem iránytól függetlenül, minden le- és feltöltés. Trükközés nem fog mûködni, MAC cserebere értelmetlen lesz a továbbiakban. Szükség lesz rá kapacitástervezéshez is, statisztikázáshoz is.

A korlátlanságról:
Igen, korlátlan lesz. És valószínûleg Fair Use Policy is lesz a mérési adatok alapján. Ez még elég képlékeny, a végleges az ÁSzF-ben lesz benne, de félni nem kell tõle, tényleg a real heavy userek miatt lesz. Kb olyasmire lehet számítani, hogy ha 3 egymást követõ hónapban meghaladod N értéket, ejnyebejnye. N egy párszáz gigás nagyságrend lesz (20 megával 6,5 TB, 10 megával 3,2 TB vihetõ át havonta, csak downstream irányban). Normális használat mellett nehéz meghaladni. Pl egy 1 MBites TV stream napi 4 órában a hónap 30 napján ~50 GB, de már ez is erõsen életszerûtlen példa. Viszont aki bekapcsolja a torrent klienst és 24/7 ott hagyja full sávon hónapokig, azt érheti meglepetés, de hogy micsoda, az jogi kérdés, nem tudom.
Most sokkal hangsúlyosabben látható lesz, hogy a userek kis százaléka (<10%) generálja a forgalom több, mint felét.

A pingekrõl:
Szinte biztos, hogy emelkedni fognak. Sajnos. Ez van. Ennek elkerülése végett kerül be a FUP, hogy ne kelljen a mérõvel foglalkozni, de azért ésszerû határokat húzzunk. Aztán ha valahol szükséges lesz további bõvítés, a pingek heyreállnak, amint utolérjük magunkat.

A dolgozónetrõl:
Erre még visszatérünk a napokban, egyelõre nem tudok mit mondani. Annyi biztos, hogy náluk is emelünk és a kapcsolódó szolgáltatások tekintetében sem jut kevesebb.

----------

Ezeket kérlek vegyétek figyelembe mindenképp, mielõtt anyázni kezdetek az ügyfélszolgálattal. Hamarosan ÁSzF is lesz és akkor minden homályos részlet kitisztul. /// NSD

Mighty
Betettem mike0013 (koszi!) szamlalojat. Jo lesz? :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mo.Organ
Nálam igen, de amúgy nem. <#hehe>

a legelsõ.

Tehát én választom ki?
PyRex
loool

John Cena
esküszöm ma nyugottambban alszok el mert gyorsabb lessz a netem:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul