Marilyn Manson
  • Alice Sabbat
    Gothic rock ... hm Dead can dance, Era, Mortal love, Lacrimosa ,Gothica
    sztem ismerősen csenegenek ezek a nevek ... meg a gregorián zenék asziem meg lehet hajolni előttük ...

MM el én elfogult vagyok ... de hidd el zenei szinten sem kevés, bár hogyha kritikus szemmel nézzük : felhoznék egy példát .. a mai Magyarországon sznob az úgynevezett Rockerek Mivel már azt divat halgatni ők nem halgatan Tancsapdát csak nem veszik észre hogyha divetból utasítják vissza a divatot tehát ha te vagy a nagy "keményrocker" nam szabad hallgatod őket Tény hogy ez a zenekar javarész t egy monoton közheszerű szövegekre épít és a szöveg adta dalamokra ... mit ne mnodjak valóban egyhangú a dolog .. de csak nézzük meg mansont FUCK IT, WE HATE LOVE WE LOVE HATE , I m a god of fuck ,suicide , stb ... közhelyek ... divat bazmegezni? mindent divat? ... és hogyha itt megálunk akkor valóben nemtűnik soknak .... elismerem ...

és neked is szerintem nem fog sokat jelenteni ... ez egyálltalán nembaj nekem régebben nagyon sokat jelentett ... anank ideén egy újság megkérdezett és nekik kifelytettem részeltesebben ... de most nem fogom...

nah mnidegy figyi Ajánlom hogy nézd meg a God Guns and Govementet ,God is in the TV-t és a DEad to the World koncertturnékat stb ....