Marilyn Manson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm, nehéz ezt megfogalmazni, pláne úgy hogy a zenei szakkifejezésekben nem igazán vagyok otthon.. tudod, valahogy ezt érzem, amikor olykor meghallgatom - talán egyszerûen a hangjára untam rá. De az is lehet, hogy black metal és a gothic rock jobban bejön, ennyi <#vigyor4>#vigyor4>
curse the stars with vertigo!
de mit ítélsz benne vérszegénynek ...?? mi az ami hiányzik belõlle? ...
Manson zenéje számomra túlságosan vérszegény, nem visz sehova (bár a portrait és a mechanical animals nem rossz). Õ egy showman, aki érti a dolgát - ebbõl ered a popularitása.
curse the stars with vertigo!
Én úgy vagyok ezzel hogy rockot vagy akár MM-t akkor hallgatok amikor qrva jó kedvem van, amikor pedig szar passzba vagyok inkább nyugisabb stílusu zenéket hallgatok, ez a fajta stílus amit MM képvisel engem felpörget mégjobban, mert óriási energia van benne.
Qwerty4
*Félreolvasta<#idiota>#idiota>*
Mansont az hallgasson, aki maga alatt van, mert Manson csak még lentebb viszi és az egy ideig nagyon jó. 😛
Mansont az hallgasson, aki maga alatt van, mert Manson csak még lentebb viszi és az egy ideig nagyon jó. 😛
szerinterm selyted ...
kevesebbet érnek? szerintem éppen hogy többet érnek ahhoz hogy klipet adjanak ki.. jah és mniden számrol egyrészt nem lehet ... másrászt meg hidd el .. sztem te zeneileg és értékileg még nem érzed és valszeg nem is fogod a legmélyét ... csak talán az oylan emberek selythetik akik átélték a pklok poklát.. mind erkölcsi dekadens magányos ifúsági szorongást semmit és mnident ... épp ezért ez egyálltalán nem baj ... nyugottan hallgasd ... és örülök hogy tezsik... cs te úgy igazán azt az igezi értékét nem fogod soha látni ... de ez nem baj ...
amúgy meik számok amik tetszenek??? ...
amúgy meik számok amik tetszenek??? ...
Miért MM albumán azok a számok amiket nem jelentetetk meg klippbe azok durvábbak?Szerintem nem így van csak nem olyan jók amiket kiadnak.
Akármilyen elõadónál így van stílustól függetlenül, tehát attól még ugyanazt a stílust követi, de nem olyan jó a minõsége annak a számnak ami nem jelent meg klippben.
Akármilyen elõadónál így van stílustól függetlenül, tehát attól még ugyanazt a stílust követi, de nem olyan jó a minõsége annak a számnak ami nem jelent meg klippben.
Qwerty4
Nem errõl van szó, hanem arról, hogy ami a TV-ben lemegy az mindig a populárisabb, emészthetõbb zene, ezért jön be többeknek.
Igen, de én nem is szoktam nagyon albumokkal foglakozni semmelyik elõadónál, mert nagyon sok százalékban az albumon levõ számok közül csak az jó amit kiadnak klippbe, a többi szám pedig szart sem ér.
Ez akármilyen stílusu zenésznél így van.Szerintem.
Ez akármilyen stílusu zenésznél így van.Szerintem.
Qwerty4
Nincs kedvenc albumom tõle, de a számai amit lehetett látni a tv-be azok általába jók voltak.
Qwerty4
Marilyn manson után simán meghallgatom Snoop Doggot is, miért ne, mindketten szerintem nagyon jók.
De azért snoopi persze királyabb!
De azért snoopi persze királyabb!
Qwerty4
dejo neked nemek hazament a dvd íróm :'( ....
nincs helyed??? .. 😄 mnidegymi töröld le .. kel a hely 😛😄..

😛 ááá én a legelejétõl 3x elmentem 😄😛 ...
Szijasztok Lányok fiuk ... nah most manson bá el van foglava az uj albumával meg a phantasmagóriával ... szoval szereztem egy 94 es live felvételt.. mondhatom oltári .. és ritka dolog ...

haggyámáááááá
Tokiohotel? láccik vki eltévedt...
Tokiohotel? láccik vki eltévedt...
cool a sátánista !!!
😄D nem de amúgy az az SS font az a "S" az egy ógermán Rúna ...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
aham a viccek meg a waffen SS topicot olvasgatom rengeteget 😉
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?