Marilyn Manson
  • ökami
    marilyn manson....holvan az már....hová lett a nagy ideológia? volt olyan egyáltalán? mit keres egy valójában okos gondolatokkal megáldott pasas meg a zenekara britny melett a toplistán...?mi ez a gaog? hát hová lett a marilyn manson?!:(

bennem speciel ezek a kérdések merülnek fel, ha ezt a két szót hallom, olvasom, estébé.

Szrintem a marilyn manson egy nagyonjó próbálkozás volt, ami végül siralmas kudarcba fulladt...10éve kezdték építeni, és két-három év alatt le is rombolták azt, amit alkottak.
    míg régen azt jelentette a marilyn manson, hogy a pofájába mondjuk az embereknek a dolgokat,hogy vszett jó zenét csinálunk-most azt jelenti, hogy minden második 11evés GAOG pólóban rohangál, szvsz zörnyű a zene-szem a gaog gitárt még életében nemlátott, ha industrialt akarok, akkor hallgatok inkább nin-t..-semmi mondanivaló, mögöttes tartalom, csak 5 egyformára festett, szoborcsoportként beállított tag, akik megpróbálnak pénzt kovácsolni a valahai műészetük(?!) maradványaiból:/
    szar duma, demaó, minden, de ez a manson ez má nem is az ami volt... a mechanical animalsig még jóvolt, de utána...talán még a holywood i jó volt a maga sötét hangulatával, de a gaog...
    én eszvéesz utálom ha átbasszák a fejemet, márpedig igenis átverve érzem magamat. most kiderül egy dologról, amit én jónak véltem, hogy nem csak hogy rossz, de tulképpen nem is létezett? hogyvanez?
    marilyn manson eladta magát.... és ez a bandaszéthullás is... először Twiggy-sztem itt kezdtek csúszni a leejtőn-aztán john, most meg má pogo....ráadásul itt ez a skold gyerek, akit én már a régebbi "munkássága" révén se nagyo kedvelek, ez számomra feketepont...;)
    sztem gy-két éve van még az egésznek, a készül gyan új album...ez a best of is...mijafrancnak besztof? és ha már van, mit keres rajta egy mobscene, egy tainted love??
    best of...legjobbak kellenének rá, nem? bp(bár az pont rajta van), ACS, little horn, 1996, angel with..,coma white, great big white...(moby dick?:))...nem értem én ezt az embert. sohasem értettem, nemis kellett volna, de most igazán érdekel, mik a trvei a jövőre nézve...egyeüdl fog ugrabugrálni a szinpadon a 12eves gyerektábor előtt? közös turné avrillal...? könyörgöm, valaki cáfoljon meg :/

mielőtt bárki is nekem esne, csak elmondtam a véleményem mmről, végülis erre jó a fórum, nemde?