802
Marilyn Manson
  • rezsofiz
    Manson rulz
  • Mr Manson
    Eredeti cikk!
  • Mr Manson
    MANSON folytatja az Interscope-nál megjelenő őj lemezének a felvételeit, ami az első lemez lesz John 5 nélkül, aki jelenleg szóló karrierjét építi. Jelenleg még nem ismert az új gitáros kiléte. MANSON utolsó lemeze "The Golden Age of Grotesque" címmel 2003. májusában jelent meg, és a kidás hetében vezette a Billboard 200-as listáját.

MANSON "Lest We Forget" címmel fogja kiadni szeptember 28-án "best of" dupla válogatás lemezét. A dalok között a leg klasszikusabb alkotásaik mellett helyet kap az első kislemez dala is, ami feldolgozása a DEPECHE MODE "Personal Jesus" című dalának. A válogatáshoz mellékelnek fotókat, és Manson festmények képeit is. A "deluxe változat" DVD részében helyet kap egy teljes "video katalogus", köztük is a korábban még nem látható, cenzúra nélküli "(s)AINT" klip, aminek a rendezője az Olasz színész Asia Argento.
  • Mr Manson
    Én nem találom sehol!
  • Johnyy
    Én magyar boltokban még nem látam de elvileg most jön egy boltba a DvD- mart lereagámok ha biztosat toook ;)
  • Mr Manson
    Nem megy...
    se magyar boltokban
  • Mr Manson
    Valahova elé...
    mert ugye MrManson :D
  • Johnyy
    Örülök hogy tetszik!!! jA és említsd meg a logóműhely topicban hogy van akinek bejön az álókép! Merg az Mr-t hova gondoltad?
  • Mr Manson
    Király.
    De a Mr lemaradt, és az fontos a nevemben.
  • Johnyy
    Szerinted?
  • Johnyy
  • Mr Manson
    azon a másik forumon nagyon szeretnek engem
  • Johnyy
    mond el miért?
  • Mr Manson
    jóbeszivattál
  • Johnyy
    gyere át ide ;)
  • Mr Manson
    igen csak egy picit :D

megköszönném :D
  • Johnyy
    inkább egy picit meg efektelted? csinálljak?
  • Mr Manson
    kira
    nekem is kéne egy uj de lusta vagyok :(
  • Johnyy
    milyen az ujj logóm???
  • Johnyy
    Bolt de talán ez ha letod cedni cólj!
  • Mr Manson
    Link? :D
  • Johnyy
    GYakorlatilag is! 3900- de a dvd-kel mi a helyzet?
  • Mr Manson
    Uj album elvileg kint van ...
  • Johnyy
    huh látam Saint klipp részleteket,, na elég durva......,
  • Johnyy
    Halood, nem nagyon tok rólasemmit, a dvd-kel mi a helyezet? lááta már valaki a saintot?
  • ökami
    remelem. ;) viszont jöhetne a NIN meg a Tool.
  • Mr Manson
    Uj albumról semmi hír?
  • ökami
    áz.
  • Mr Manson
    DC++
  • Johnyy
    Megmondátok hogy a The Last Tour On Earth (2000) - hol lehet letölteni! Rájöttem ugyanis hogy nijcs meg,, pedig már párszol meghalgatam!!! SZágyen
  • ökami
    ja, énis szeretek nosztalgiázni
  • Johnyy
    Én akkor is szeretem a zenéjét és azt tartom szem előőt hogy miért kezdte el, e kényeg az hogy ami vele megtörtént elkerülhetetlen ! DE akkor is és csakazért is MM RULZ ;))))
  • ökami
    :) pedig anyázást vártam, na ide is szeretek majd járni:)))

sztem addi öszinte egy zene amig a orntba nem kerül...ha valaki mainstreambe kerül, az javithatatlanul is meghülyül és pénzt fog kergetni...

hát nemtom. manson nyomot aat hagyni a világban; sztem jobban tette vlna,ha a holy után fejbelövi magát...mert igy csak gy elhülyült, szétszivott agyu divatköcsögként fog emlékezni rá az utókor ;)))) és akkormég nem voltam rosszindulatu ;)
  • Johnyy
    Szerintem az a lényeg, hogy annaidején MM elvből kezdte az egészet, de szép lassan átment a sóbizniszbe és a stárság elvakította,, szerintem a grotesk is nagyon jó, mondjuk én maradok a holllynál! Másrészt szerintem a csávó már egy csöppet belefáradhatott az egészbe, meg azért kell a pénz is, kíványcsi lennék hogy éli most a hétköznapjait. Én a kezdeti eszményét ami végigkisérte is ezt tisztelem benne, mellesleg a zenéje sztem nagyonjaw, meg mostanában már minden sztár eljut ide, ez ellen nem tud senki sem tenni,, megtehette volna ő is annak idelyén amikor a csúcson volt hogy felybelövi magát, és akkor ugy emlékeztek volna rá mint a megismételhetetlenre, de nem tette, De azért megint csak azt mondom folytatódhat még ez a történet,,, És nekem a PS tetszik, kritikus szemmel nézve kicst szbványos, de ujra bemutatta az extrém mivoltát ;)
  • ökami
    írni pedig 3 éves fórumozói pályafutásom alatt még mindig nem tanultam meg rendesen ;))) de azert remelem h kivehető:P
  • ökami
    marilyn manson....holvan az már....hová lett a nagy ideológia? volt olyan egyáltalán? mit keres egy valójában okos gondolatokkal megáldott pasas meg a zenekara britny melett a toplistán...?mi ez a gaog? hát hová lett a marilyn manson?!:(

bennem speciel ezek a kérdések merülnek fel, ha ezt a két szót hallom, olvasom, estébé.

Szrintem a marilyn manson egy nagyonjó próbálkozás volt, ami végül siralmas kudarcba fulladt...10éve kezdték építeni, és két-három év alatt le is rombolták azt, amit alkottak.
    míg régen azt jelentette a marilyn manson, hogy a pofájába mondjuk az embereknek a dolgokat,hogy vszett jó zenét csinálunk-most azt jelenti, hogy minden második 11evés GAOG pólóban rohangál, szvsz zörnyű a zene-szem a gaog gitárt még életében nemlátott, ha industrialt akarok, akkor hallgatok inkább nin-t..-semmi mondanivaló, mögöttes tartalom, csak 5 egyformára festett, szoborcsoportként beállított tag, akik megpróbálnak pénzt kovácsolni a valahai műészetük(?!) maradványaiból:/
    szar duma, demaó, minden, de ez a manson ez má nem is az ami volt... a mechanical animalsig még jóvolt, de utána...talán még a holywood i jó volt a maga sötét hangulatával, de a gaog...
    én eszvéesz utálom ha átbasszák a fejemet, márpedig igenis átverve érzem magamat. most kiderül egy dologról, amit én jónak véltem, hogy nem csak hogy rossz, de tulképpen nem is létezett? hogyvanez?
    marilyn manson eladta magát.... és ez a bandaszéthullás is... először Twiggy-sztem itt kezdtek csúszni a leejtőn-aztán john, most meg má pogo....ráadásul itt ez a skold gyerek, akit én már a régebbi "munkássága" révén se nagyo kedvelek, ez számomra feketepont...;)
    sztem gy-két éve van még az egésznek, a készül gyan új album...ez a best of is...mijafrancnak besztof? és ha már van, mit keres rajta egy mobscene, egy tainted love??
    best of...legjobbak kellenének rá, nem? bp(bár az pont rajta van), ACS, little horn, 1996, angel with..,coma white, great big white...(moby dick?:))...nem értem én ezt az embert. sohasem értettem, nemis kellett volna, de most igazán érdekel, mik a trvei a jövőre nézve...egyeüdl fog ugrabugrálni a szinpadon a 12eves gyerektábor előtt? közös turné avrillal...? könyörgöm, valaki cáfoljon meg :/

mielőtt bárki is nekem esne, csak elmondtam a véleményem mmről, végülis erre jó a fórum, nemde?
  • Mr Manson
    érdekes de jó
  • Johnyy
    Hogy teccik a PS ?
  • Johnyy
    :D :D már megemlítették, köszi
  • Mr Manson
    Jó a logod :D