Recsg :(((, akad :(((
-
Arra is gondolhatnál, hogy a Live! 5.1-nek esetleg nagyobb a gépigénye, mint a SB16-nak volt és hozzávetőlegesen kétszer annyi cuccot állítgat egyszerre (értem ezalatt a preseteket, EAX-ot stb.) mint elődje, s így a hibázás lehetősége is jóval nagyobb. Másrészt a WinAmp sem az az erőforráskímélő valami, fel nem foghatom, hogy képes lefoglalni a processzorkapacitás 60%-át Audio CD hallgatása közben!! Amihez, ugye nem igazán kéne kapacitás...
...ennyit a WinAmpról. Szal nem lehet, hogy most raktál fel egy új WinAmpot és azért vacakol a rendszer? Ezen kívül nem értem mi az a "far manager szöveges képernyő módban", ezt fejtsd ki bővebben légyszíves.
Nekem az égvilágon semmi gondom a Live! 5.1-el, igaz, az én konfigom egy 1GHz-s PIII 256 rammal, de szerintem inkább a progiaid szarok, mint a Live! ! Nem kell mindjárt a hardware-t hibáztatni, inkább a software-ekkel van a baj, akár a kártya részéről (driverek), akár a windows (lejátszó) felöl. Még egyszer mondom, nekem a gyári driverekkel és a fentebb említett konfiggal semmi problémám nem volt.