Sb Live 5.1 gond!!:(((

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler
Narancsszínű. Mármint a digital out bemenet.
A legegyszerűbb azonban az lenne, ha megnéznéd magát a kártyát...
A Live! 5.1 alapból fekete nyákos (mittudomén, hogy a sima milyen...) és jó nagy aranyszínű betűkkel rá van nyomtatva, hogy "Sound Blaster Live! 5.1"
Másrészt egy picit többe kerül...
Én 18K+Áfa-ért vettem.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

agyhalál
5.1-es 5 jackes, az utolsó jack mellett digital out felirattal

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

asysoft
Lenne egy kérdésem: honnan lehet megtudni, hogy az SB Live!-om 5.1-es-e? Ugyanis én simát (értsd: nem kértem külön 5.1-est, sőt) vettem (a minap), ám a szofvereknél van egy olyan, ami az 5.1-es hangfalrendszerek csatlakoztatását mutatja be.

/*WTF?!*/

asysoft
Nemazér, de miért nem PlayCenter-t használsz??
Nálam az problémamentes, míg a Winamp nem.

/*WTF?!*/

Pheel
Több ismerősöm is panaszkodott rá, hogy behallatszik a hangkártyába a vinyó adatforgalma. Szerencsére nálam sosem jött ez elő. Jah és természetesen csak Live!-oknál 😊)))
Ne viccelj a far egy karakteres üzemmódot kér a monitortól, az irodai gépem ilyenkor akkorát kattan mint az állat. Az lehet hogy nekem nem akad meg a lejátszás de mindenesetre eléggé megterheli az ilyesmi a rendszert. Szvsz használj Windows Commandert az jobb és nem karakteres.
En mostanaban csereltem Value-t 5.1-re es tokeletes mindnen szempontbol.

LYONESS - Your Cashback Company

mainruler
Arra is gondolhatnál, hogy a Live! 5.1-nek esetleg nagyobb a gépigénye, mint a SB16-nak volt és hozzávetőlegesen kétszer annyi cuccot állítgat egyszerre (értem ezalatt a preseteket, EAX-ot stb.) mint elődje, s így a hibázás lehetősége is jóval nagyobb. Másrészt a WinAmp sem az az erőforráskímélő valami, fel nem foghatom, hogy képes lefoglalni a processzorkapacitás 60%-át Audio CD hallgatása közben!! Amihez, ugye nem igazán kéne kapacitás...
...ennyit a WinAmpról. Szal nem lehet, hogy most raktál fel egy új WinAmpot és azért vacakol a rendszer? Ezen kívül nem értem mi az a "far manager szöveges képernyő módban", ezt fejtsd ki bővebben légyszíves.
Nekem az égvilágon semmi gondom a Live! 5.1-el, igaz, az én konfigom egy 1GHz-s PIII 256 rammal, de szerintem inkább a progiaid szarok, mint a Live! ! Nem kell mindjárt a hardware-t hibáztatni, inkább a software-ekkel van a baj, akár a kártya részéről (driverek), akár a windows (lejátszó) felöl. Még egyszer mondom, nekem a gyári driverekkel és a fentebb említett konfiggal semmi problémám nem volt.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Szóval ha pl a far manager bejön szöveges képernyő módban, akkor mp3 lejátszás közben (winamp) hallható egy akadás, és egy reccsenés 😞(( Mi a francért van ez, mikor az "ócska" alaplapi régi sb16 vibra olyan folyamatosan játszot le akármit, akármikor, mint a huzat ??? Másnak is van ilyen gondja???
← ElőzőOldal 3 / 3