Recsg :(((, akad :(((
  • mainruler
    A Live! 5.1-re nem "valami Sound Blaster Live! van rápingálva", ott PONTOSAN rá van írva az 5.1 is!!
    A szoftver meg tök egységes, már ami az újabban kaphatóakat illeti, nem tudom, ezért miért kéne 5.1-nek lennie. A bemenetekre visszatérve -és továbbra is fenntartva, hogy sima Live!-ot nem láttam- nekem azt mondták, hogy a sima Live!-on vastagabbak a bemenetek műanyagburkai...
    Marha tudományosan hangzik, mi?
    Na mindegy, a fő, hogy nézd meg a kártya feliratát pontosan, onnan ki fog derülni.

A LiveWare-rel kapcsolatban meg annyit, hogy én is próbáltam megkeresni a legújabbat (ami jelenleg a 3.0-ás asszem), de ott azt írták az infóhoz, hogy Live! 5.1-hez felrakni tilos és életveszélyes! Ez vagy azt akarja jelenteni, hogy nekünk már úgyis a legjobb van (bár nem valószínű, hogy akkor tilalmaznák a felrakását még egyszer), vagy azt, hogy a Live! 5.1 egészen más tészta, mint a sima verzió. Szerintem ez a valószínűbb.
    Azért azt nem bánnám, ha kiadnának 5.1-hez olyan LiveWare-t, ami Audigy-re upgrade-eli az EMU 10K1-et...