Mondjuk ez a New York-i fesztivál-érv csak egy nagyon jó kifogás...Nem tudom de szerintem nem igazán befolyásolta a vásárlási szokásokat a terrortámadás,max az amerikaiak 30%-a rögtön rohant kajáért meg "Fuck Bin Laden"-es pólókért,de ha befolyásolta akkor is egy-két napig max egy hétig,aztán ha olyan k*rva jó lenne fogyna mint a cukor...Bár kötve hiszem,hogy húsz fölött bárkinek tetszene a design-ja,de mondjuk mindíg is tudtam,hogy a Nintendo nem az érett korosztályt akarja kiszolgálni,a játékairól nem is beszélve....
ITALIA:
Ezt a kalózkodásos dolgot,hagyjuk...Amit látsz Magyarországon az nem biztos,hogy jellemző Európára,esetleg Amerikára,Japánról meg nem is beszélve,a legjobban Psx-re volt kifizetődő fejleszteni,mert iszonyatosan fogyott a sok game(a Driver 2 1 hónap alatt lett Dupla Platinum,tudod mit jelent az???),de a Ps2-t sem kell félteni,a jó játékok itt is rekordokat fognak dönteni(Gt3 24 óra alatt 500E darab,és azóta a létező összes rekordot megdöntötte),az MGS2-nek,SH2-nek már előre ugyanezt megjósolom,a DMC-nek úgyszintén,de gondolom nem is feltűnő,hogy a kezdeti fejlesztői sikongatások után(nehéz programozni,drága a fejlesztés,stb),mindenki fejleszt mint a barom,és karácsonyra olyan játékdömping lesz,hogy győzzük zsével...A minőségről meg ne is beszéljünk,a Gt3 elad egy jópár millió Ps2-t világszerte,nem is véletlenül nyomatják a BL-meccs szüneteiben....Nekem nem egy haverom vett emiatt gépet...