UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • patiang
    No figyi csibcsab. Látod én le tudom írni a nick nevedet.
    Csak az volt a fura amilyen stílusban előadtad az egészet. Az most vagy akaratlagos volt, s ha nem akkor bocs.
    Te is biztos halottál a KÁOSZ elméletről: minden mindentől független, de minden mindentől függ. Ez így kicsit káoszos, de filózz el rajta. Sok minden úgy tűnik a Te esetedben, mintha törvényszerű lett volna, pedig csak a totális véletlenek sorozata.. S az, hogy Te miben hiszel, és mit látsz legfőképp Rajtad múlik. Csak vigyázz, amit a szemed sarkából látsz egyszer csak nem fog eltűnni. TE parancsolsz saját magadnak.
    Én rövid időn belül két legközelebbi /apám, anyám/ hozzátartozómat veszítettem el. Mindkettőjüknél én voltam a "felfedező". Egyikük még meleg volt, másikuk deszkamerev. Gondolhatod milyen lelkiállapotba kerültem. Csak hajszál választott el....... De döntöttem, ÉN PARANCSOLOK magamnak.
    Ez egy más téma. Te is tudod mennyien hisznek, és mennyien nem Istenben. Nos akkor most van Isten, vagy nincs. Tehát érted? Minden a hit kérdése, csak tudd kontrollálni Önmagad.
    Bocsi!