UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • Anaid
    "Ha el szeretnéd kerülni ezeket a nem kívánatos hatásokat, akkor célszerű lenne hallgatnod az intő szóra és nem mindennek az okát látni a gv-ben."
    Nemkívánatossab hatás volt az, amikor nem értvén az egészet még megközelítőleg sem az utcán utánunk köpködtek, hogy boszorkány vagyok (egész kis mini üldözés volt hellyel-közzel)és nehogy megrontsam őket, mint az, hogy lesz aki megérti, hogy van reálisabb és "mindent lefedő" oka az akkoriban körülöttünk zajló "furcsa" eseményeknek. Pedig akkor én még nemigen beszéltem róla, el voltam foglalva azzal, hogy vhogy túléljem a dolgot...
    Nemkívánatos hatás sokféle volt tőlem függetlenül is (hangsúlyozom akkoriban nemigazán hangoztattam a dolgot), kinek mi tűnik "kellemetlenebbnek". Talán sosem beszéltem volna róla itt sem, ha ilyen hatások nem lettek volna akkoriban...Asszem a dolog egyszerű volt: pár ember hallott pár dolgot (nem tőlem, vagy ha igen elég jól félreismertem néhány embert) és pletyka kezdődött aminek tőlem totál függetlenül ilyen hatásai lettek. A társadalomban, közösségben élő embernek bele kell törődni, hogy nem minden mások álltali reakció kizárólag rajta múlik.