UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • Anaid
    De igen elbúcsúztam. Megondoltam magam fontosabb annál a becsületem, hogy szó nélkül hagyjam, hogy így megalázzanak magukat okosnak és intelligensnek tartó emberek.
    Azt meg, hogy nem okoz problémát a mindennapi életben egy érintettnek el fogom hinni (bár szerintem ők lehet, hogy nem pont így fogalmaznák meg a dolgot), egy kívülállónak nem. Neked biztosan nem okoz problémát...Minthogyha a cikkben nem arról lett volna szó, hogy hurrá semmi baj sincs ezzel a módszerrel....
    Próbáld meg, hogy nem hülyézel és nem kekeckedsz velem, ahogy a legelejétől fogva és meglátod teljesen máshogy fogok írogatni neked.

"DE MIVEL az embernek két szeme van, és egyszerre használja, TUD olvasni. Tehát problémát nem okoz a mindennapi életben."
    Nem hát, ja, csak a megfelelő oldalról mutassák neki! Az összes nem okoz problémát következtetésed is ilyen logikus? Hát nekem nem ez következik belőle logikailag, dehát nekem furcsa a logikám....

De azért hízelgő, hogy ilyen jól megjegyezted az időpontot...Nocsak, nocsak...Csak nem hiányoztam?