UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • Anaid
    Olvastam régebben....
    Sokmindenről nem tudok nyilatkozni, de arról például igen, hogy a prekogníciós "látomás szerű" képek (nem tudom mennyiben nevezhető ez képességnek) létező dolgok. Csak (nálam spec) volt velük egy kis bibi: nem megrendelésre jöttek. Ellazult pihent állapotban többször láttam olyan képeket, ábrákat, eseményeket, amikről tudtam, hogy csak agy-képek (én így neveztem el őket, tudom nem tudományos) de később a valóságban is előfordultak. DE nem direkt válaszok voltak. Spontán jelentkeztek. Ha valakit érdekel szerintem honnan erednek: összehangolt folyamat a bal félteke falilebenyének középső része, a jobb félteke halántéklebenye és az ún, látóközpont között. Baromira nem 100%-os, nem megrendelhető, de létező dolog, csak NEM BIZTOS 100%-ig.
    Nos erre mondható az, hogy véletlen, hogy a képek jó része a valóságban is előfordul...Nem vállalkoznék rá, hogy "biztos eredmény" produkálását bárhol is kijelenthetném, mert tudom, hogy nem mindig a jövőre vonatkoztak. Ez ámítás kategória lenne és csalás is. Olvastam sokmindenről, miszerint minden ilyen betegség, meg olyanról is, hogy képesség. A két véglet között pedig sok árnyalt teória van...A betegség elméletnek pár tapasztalatom ellentmond, ugyanakkor a saját tapasztalataim annak is ellent látszanak mondani, hogy ez kérdezz felelek módon biztosan működik (mint egy jósnőnél, hogy na mit mond a jövő? És válaszolnak rá...)
    Sajnos, ha tetszik ha nem a saját tapasztalataim szerint sem erre az oldalra nem "állhatok" sem az "ellentáborhoz". Ez van.

Ma kaptam egy bölcs tanácsot: Ne beszéljek ezekről a dolgokról és főleg ne álljak le vitatkozni...Azszem megfogadom. Ezen témakörben valószínű nem nyilatkozom többször. További jó eszmecserét...