UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • Anaid
    a komplexus meg nagyon nem = skizofrénia

A megjegyzésem nem igazán neked szólt, hanem más fórumtársnak, aki priviben erről írogatott nekem, remélem majd elolvassa. Csak azért említettem, mert azért ment ám "pszichés" ráhatás beszélgetés közben. konkrétan rólam kérdezték, hogy mit csodálkozok, hogy annak néznek, márhogy skizinek...Csak most kapcsoltam, hogy ez privátban jött...Na igen, olvasok egy privit ilyesmiről, utána idegesebben reagálok valszeg az itteni hozzámszólásokra is, talán érthető módon kapom fel a vizet ilyeneken....

Meg hogy őszinte legyek nem mindig van kedvem megvárni a két üzenet kötelezően meghatározott időt...Nem mindig bontom szét a különböző beírásokra való reagálásaimat, mert x másodpercet mindig várni kell az üzenetek között, meg nincs mindig kedvem visszakeresgetni a "jó véleményeket" rólam.

Komplexusa meg mindenkinek van. Fokozatokban vannak csak különbségek. Nekem szimplán csak elegem volt abból, hogy sokszor lekezeltek, mert nincs felsőfokú végzettségem, meg álláshirdetéseknél is folyton azt olvasgathatom, hogy diploma, diploma...Ehhez hozzájön, hogy itt is hülyéznek és idővel betelik a pohár. Nem volt szerencsés velem kapcsolatban diplomára hivatkozni. Sajna tisztában vagyok vele, hogy nem mércéje a tudásnak egy papírlap. Majd ha idősebbek lesztek ti is rájöttök erre.