UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
Igen, ez egy érdekes elgondolás, magam is morfondíroztam ezen, ugyanis a bolygók, meg miegymás egymás körül keringenek, valahogy úgy, mint az atommag körül az elektronok.
És ez lehet hogy elsőre elég hülyén hangzik nektek, mármint megfogalmazásban, de az elektront is alkotja valami, nem egyszerűen csak elektron. Hanem valami alkotja az elektront. Még kisebb dolgokból áll össze. Szóval lehetséges, hogy ezek az atomok, amiket mi ismerünk, azok is mind ilyen kis parányi világ részei, és ugyanúgy lehet, hogy mi is csak egy ilyen elektronon "élünk".
Ugyanis, teszemazt, felnagyítol egy elektront, vagy mutatsz nekem egy elektront, annak (tekintsünk el tőle, hogy is néz ki), de azt mondom, hogy az egyik sarkára közelíts rá, majd annak is közelíts a közepébe, és így tovább...
Remélem értitek miről akarok szólni.
Akármennyire is fejlődik a kémia, meg minden ilyen tudomány, szerintem ezt nehezen fogjuk megtudni, hogy hogyan is épül fel, mert fura mód én még nemláttam mikroszkópikus képet egy atomról, se egy elektronról. Igen, azért, mert az is mozog, és kurvagyorsan, tehát végülis sztem lehetetlen lencsevégre kapni.
Igazából mindjárt elvesztem a fonalat, hogy mit is akarok írni, de az a lényeg, hogy lehetséges, hogy az egész föld, a naprendszer, az univerzum mind csak egy atom, és mi pedig már annyira kicsik vagyunk, hogy nem is tudnak a létezésünkről, mint ahogy mi sem tudunk semmit egy atomról.
De viszont ha az egész egy atom lenne, akkor a feketelyukak keletkezését, meg minden ilyen valamilyen kémiai reakcióként lehet értelmezni...
igen tudom zagyvaság, lehet el sem olvsatátok, mert már a felénél fogjátok a fejeteket, hogy mennyire marhaság, de mivel még egyáltalán nem ismerjük "annyira" a minket körülvevő, és minket alkotó világot, hogy talán kár is erről beszélni...:)