UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
1.) Kb. 10 évvel ezelőtt unokanővérem, barátnője és én, megpróbáltunk szellemet idézni. (nem a körbe ülős, kézfogós, kopogj ha itt vagy fajta) Egy nagy papírra leírtuk az abc-t, 0-9-ig a számokat, kisebb poharat, egy gyertyát és egy papír keresztet(amit én csináltam :D)használtunk. Szólogattuk, hogy itt van-e? pár perc múlva mozgott is a pohár. Ha igaz volt(sztem az volt)akkor kb. 2-3 órát beszéltünk egy szellemmel.Mindhármunk 100%-ig állítja, hogy nem mi mozgattuk a poharat.
Szokásos dolgokat kérdeztük tőle,(ki vagy? Mikor, hol haltál meg?) válaszolt is olyan dolgokat amiket mi akkor nem tudhattunk róla. Késöbb megkérdeztünk olyanokat akik ismerhetik és minden igaz volt amit mondott a szellem.
Azóta sem próbáltam, mert azt mondták, hogy nagyon veszélyes lehet, de még mindig 100%-ig hiszek benne, hogy igaz volt.
2.) Asszem 2 hete volt. Azt álmodtam, hogy egy helikoptert vontatnak a levegőben :D . Később elszakadt a vontatókötél és lezuhant. 2 nap múlva láttam a hírekben, hogy lezuhant egy helikopter.