UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • dronkZero
    "itt jön az ami megkülönböztet 2 embert,"

És valóban, tényleg itt van a leglényegesebb különbség.

"csak abban hiszek amit magam tapasztaltam, vagy olyan embertől hallottam akiben megbízom..."

Kérdés, hogy mennyire vagy kritikus, akár magaddal szemben is.

"persze somindenre van racionális válasz(lehetőség), de van olyan amire már nincs."
    Én akkor úgy döntök, hogy az a válasz, hogy "na, ezt nem tudom, és lehet, hogy ez már soha nem derül ki". Míg egy spiritiszta magyarázattal elfogadsz egy _feltételezést_, ami akár lehet igaz is, de a spiritiualizmus általános jellemzőiből következően inkább tévedés.

"igazából abban kiegyezhetünk h soha senki nem fogja bebizonyítani sem a létezését, sem azt h nincs! "
    Azt, hogy valami nem létezik, nem lehet bebizonyítani. Semmiről sem.
    Az állítást annak _kell_ bizonyítania, aki állítja, soha nem fordítva.
    Eddig egyetlen spiritualista állítást nem sikerült hitelt érdemlően bebizonyítania senkinek.
    Hiába sok a "hipotézis" a szellemvilág, másik dimenzió, lélek, isten, stb. működéséről, egyetlen egyet sem lehet igazolni, a legtöbbjét még _megvizsgálni_ sem.

Akkor részemről kuka. Mi, emberek a legdurvábban a végsőkig kihasználjuk a világ lehetőségeit, _bármilyen_ jelenségből kihajtjuk a maximumot.
    Ha lenne bármiféle spirituális energia, lélekenergia, halottak akármije, akkor már áramot termelnénk vele, tele lenne a világ lélekerőművel, meg lenne oldva az energiaválság. Halottból van bőven, de ha nem lenne, gyorsan lehet csinálni...

Úgyhogy én inkább egyszerűsítem az életem, és élvezem, amíg tart. Túl rövid ahhoz, hogy hülyeségeken parázzak, meg azon aggódjak, mi lesz utána.