UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
nah ez egy korrekt válasz volt, nem is számítottam ilyenre igazából, sokmindenben igazat is adok neked, de
"Emellett személyesen sem tapasztaltam soha semmit, aminek ne lett volna logikusabb, racionálisabb magyarázata a spirituális magyarázatoknál."
itt jön az ami megkülönböztet 2 embert, ezért is írtam vmelyik elöbbi kommentemben h csak abban hiszek amit magam tapasztaltam, vagy olyan embertől hallottam akiben megbízom...persze somindenre van racionális válasz(lehetőség), de van olyan amire már nincs. és itt nem az ilyen "úgy érzem h vki figyel" dologra gondolok, hanem igenis megtörtént momentumokra amire esetleg nem találtál választ (ami attól még lehet h van persze). igazából abban kiegyezhetünk h soha senki nem fogja bebizonyítani sem a létezését, sem azt h nincs! emberek tapasztalnak dolgokat, ami alapján eldönthetik hovatartozásukat.
azzal a műszarral kapcsolatban meg egyetértek veled, persze h kuruzslás, én azt vettem észre h akinek volt bármi élménye ilyesfajta dolgokban az bizony nem veri nagy dobra, mert inkább próbálja megérteni minthogy bolondnak nézzék.