UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
valszeg nem csak ezért hisz a túlvilágban mert néha azt érzi h figyel vki... itt nem adja senki a másik alá a lovat, senki nem azzal jött h haha tegnap beszélgettem egy szellemmel és jajj de jó volt, mert kiröhögték volna... de azt még most sem értem h miért jársz ide ha nem hiszel az ilyenekben, énse megyek be olyan játék topikba fikázni ami nem tetszik pl! érthető h abban hiszel amit látsz, de attól még nem kell folyamatosan hitegetned magadat/másokat azzal h ilyenek márpedig nem léteznek, amikor igazából eléggé elfogadott dolog h van élet a halál után, és itt nem a paradicsom, menny és pokolra gondolok... lélekvándorlásban már ősidők óta hisznek az emberek! sőt van némelyik vallás ami erre is alapoz, lásd buddhizmus. ha ezekben sem hiszel, akkor te miben is hiszel valójában? ha meghalsz akkor hova kerülsz? eltünsz a semmibe? vagy nem is létezel csak a mátrixban pár bitkód vagy? vagy mit is hiszel valójában? sztem el sem gondolkoztál soha az ilyeneken, mert akkor kicsit belátnál a dolgok mögé, és kialakítanál vmi véleményt is nem csak azt h mese mese ne higgyetek a mesékben mert a tv-ben is azt láttam h ilyen nincs, és amit én hiszek az szent és sérthetetlen mert én mindent tudó faszagyerek vok...