UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • AntiHero
    az első az kamu.

A 2. az szerintem nem kamu.

Na de hogy én is meséljek magamról.

Régen "kis" (nem tudom talán 8 és 10 év körül lehettem, vagy idősebb:D) koromba történt. Éjjelente én kis koromba mikor felkeltem mindig kiabáltam hogy: "anyu..anyuuu! egy idő után jött is a szobámba mindig mi bajom:)

Elmesélem, hogy nézett ki a szobánk naggyábol. 2 ágy volt benne a két falnál (jobb és ball) középen szőnyeg és a két ágy között 1 könyves polc. a ball oldali ággyal szembe pedig a szoba ajtó.

A lényeg az, hogy a nővérem aznap pont elment nagymamámhoz aludni, így egyedül voltam aznap este a szobába. Este mikor aludtam igen mély álomba lehettem mikor kicsit kinyílt a szemem és homályosan kis világosságot láttam. Hírtelen kinyitottam a szemem és kiabálni akartam hogy "anyuu", de nem jött ki hang a torkomból csak tátogtam és azt éreztem hogy levagyok zsibbadva (vagyis mintha valami nyomná le az egész testemet de mégse teljesen fekszem mert valami megemelve fogja erősen a fejem.) Elmondani nem lehet milyen érzés volt mikor felakartam nézni csak erős fényt láttam meg egy "kezet" talán ami fogja a fejem (ezt nem tudom hogy láthattam mert úgy maradt meg bennem mintha oldalról láttam volna fejem tetejét). Ezutén velahogy megint felkeltem (mintha másodjára is felketem volna), de mostmár tudtam kiabálni anyumnak. (megjegyzem teljesen leizzadtam)

Megint jött, de inkább nem mondtam neki semmit csak azt mondtam kapcsolja fel a villanyt és hadja úgy. Majd elaludtam és reggel ugyan úgy ment minden mintha nem történt volna semmi. Több alaklom nem volt ilyen (vagyis 1x volt mikor megint nem tudtam kiabálni és „lenyomtak”, de akkor semmi mást nem láttam körülöttem és ugyan úgy „megint felkeltem”).

Azt hogy álmodtam vagy történt valami, esetleg csak beképzeltem azt máig nem tudom. De az az érzés hogy nem nyom le valami és hiába kiabálnék nem jön hang belőlem sose felejtem el.

Megj: Kiskorunkba nagy UFO fanok voltunk mindig olvasgattunk róla, meg képeket néztünk, X-Akták a kedvenc sorozatunk volt:)